Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf3 czy Bf4?

0MrSteve0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bf3 kupisz za parę zł np. tu http://allegro.pl/battlefield-3-pl-auto-24h-7-wys-2m-zmiana-hasla-i4473901357.html warto na pewno, mimo że ma trochę lat to nadal ma swój urok i da się grać

co do bf4 grałem i to sporo może nie na swoim koncie ponieważ nie mam (jeszcze) ale kupię, do czasu jak wrócę z pracy pewnie grywalność  się poprawi, na koniec nasuwają mi się tylko słowa kup obie części tak czy siak nie pożałujesz jedynie będziesz mieć dylemat w którą grać.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Dużo graczy Battlefield 4 pisze, że żałują kupując tą część. Ciągle są bugi, zamiast poprawiać je to wydają dodatki i nowe gry. 

Teraz pytanie czy wgl grałeś w battlefield? Ponieważ ja już gram w battlefield 3 długo i powiem Ci, że nigdy nie kupię Battlefield 4. Jest to odgrzewany kotlet, pozmieniali trochę mapki, dodali trochę broni, inny styl zabijania itd.

Zależy to również od tego jaki masz komputer. 

Battlefield 3 to dopracowana część, dużo osób w nią gra i nikt jakoś nie narzeka. Battlefield 3 jest również tani, (do 80 max kupisz battlefield 3 wersję podstawową z premium).

Opublikowano

Laptop nowy, 2 karty graficzne, 8 gb ramu procek intel core i5 4x2,5 GHz także nie będzie miał problemów ;)

A w bf'a 3 gram bo "kupiłem" na originie jak był przez tydzień za darmo, i teraz 7 dni testuje bf'a 4, a ten temat tak naprawdę jest dla kolegi który się zastanawia co kupić ;)

Opublikowano

Jak nie grałeś a chcesz także przejść singla to BF3 only ;) Jego kampania to dobry, w większości interaktywny film trzymający w napięciu. Ta z BF4 jest nudna poprostu... A multi w obu wyśmienite ;) jednak zalecam zapoznać się najpierw z BF3.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

jak kupowac teraz bf3 to tylko z premium bo ceny sa bardzo niskie, co do bf4 polecam goroca mimo ze gralem jakies 30 godzin bo musialem wyjechac i obecnie nie mam dostepu do komputera na ktorym idzie grac w bf4 :D polecam bf4 gra nie ma bugow jak pisza 'trolle' ktore zagraly tylko na bacie albo wgl nie graly bo sie naogladalyy filmow o bugach na yt robione przez hejty 

Opublikowano

jak kupowac teraz bf3 to tylko z premium bo ceny sa bardzo niskie, co do bf4 polecam goroca mimo ze gralem jakies 30 godzin bo musialem wyjechac i obecnie nie mam dostepu do komputera na ktorym idzie grac w bf4 :D polecam bf4 gra nie ma bugow jak pisza 'trolle' ktore zagraly tylko na bacie albo wgl nie graly bo sie naogladalyy filmow o bugach na yt robione przez hejty 

Tak. Mi w BF4 gra się przyjemnie. Te hejty to pewnie przy premierze były.  BF4 ma lepszą grafikę i wybór wyposażenia jest bardziej przejrzysty dla nowych graczy. Mamy podział na różne rodzaje broni, statystyki i zdjęcie danej broni, dotyczy to wszystkiego.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mimo że gram w obie części to bardziej polecam bf4. Dlaczego? W porównaniu z bf3 to bf4 ma ogólnie więcej rzeczy i jak nie masz zamiaru kupować premium w najbliższym czasie to zostaniesz na długo przy tej grze, będziesz miał sporo     do odblokowywania ^^

Opublikowano

Obie sa fajne ale jak masz piniondz to 4 se kup, 3 możesz mieć do 50 zeta. 4 niby lepsza ale 3 to klasyk, kup se obie najlepiej + premka xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bf 3 kupisz za 5zl i najlepiej sama podstawkę bo i tak na mapach z dodatku nikt nie gra a co do 4 dziwny jakiś ale może dlatego że grałem 2h grafika dużo się nie różni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...