Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pasek skilli - zmiana położenia

Zecikov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanko . Da sie jakoś zmienić położenia dolnego paska podczas gry np. tak żeby ten pasek był po prawej stronie . Jest taka możliwość ?

Opublikowano

Ja na niektórych streamach i filmikach na youtube widziałem że gracze mieli minimape na środku więc chyba da radę jakoś?

Opublikowano

Wątpie, jedynie co to możesz zmienić mapkę aby była po lewej stronie a przedmioty/trinket po prawej.

Mógłbyś mi podpowiedzieć jak ? 

Opublikowano

Mógłbyś mi podpowiedzieć jak ? 

Możesz to zmienić w opcjach podczas odpalonego meczu, nie pamiętam dokładnie jaka to zakłada, ale któraś na dole, pewnie coś typu "gra" i tam będzie kwadracik do zaznaczania i musisz  znaleźć odpowiednią opcję.

Opublikowano

@Farex

Co ty pierdolisz paska z skillami nie da się w opcjach lola zmienić

@Zecikov

Ale to tylko będą widziały osoby na stream'ie albo na nagraniu bo musisz po prostu przechwycić obraz np pasek skilli i ustawić gdzie on ma być.

Mówiłem o przesunięciu mapy.

Opublikowano

@Zecikov

Nie zmienisz tego, naoglądałeś się SivHD, który ma poprzesuwany HUD po ekranie, a on po prostu pozmieniał to w OBS jako przechwytywanie okna. SAM W LOLU TEGO NIE ZMIENISZ KOLEJNE RAZ TO PISZE, jedynie co możesz zrobić to zamienić miejscami mapę z ikoną championa z statami i itemkami.

Opublikowano

Dante siądź sobie na butelce i mnie nie wku*wiaj :) Nie oglądam streamów . Potrzebuje tak mieć bo mam błąd na monitorze którego nie moge wyłączyć i zakrywa mi pasek skilli zycia itp .

@Edit Skoro sie nie da to do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...