Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern combat 5 crash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zakupilem modern combat 5 pobralem wszystko ok. Odpalam i przy extracking files wyrzuca do pulpitu. I to tyle.. Za kazdym razem to samo. A skoro mam gre w google play to znaczy ze powinna dzialac na mojej komorce gdyby jej nie bylo to bylaby niekompatybilna ale jest. Jak temu zaradzic?

Spec:

Alcatel m'pop 5020D

512 ram

Procesor 1 rdzen 1Ghz nie pamietam nazwy.

Android 4.1 jellybean

Karta pamieci 16gb

Jak to naprawic.

Pisane z alcatel m'pop English soft.

Opublikowano

Możliwe, że oni mają jakiś błąd w aplikacji. Zobacz co piszą w komentarzach. Jest też opcja, że ci nie działa, bo producenci dali specyfikacje na androida danego tylko, ale to moje zdanie.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Napisz do Gameloftu, raczej Ci pomogą. Do sklepu wrzucają nawet dla nie kompatybilnych urządzeń, żeby zarobić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Komorka nie jest zlomem. Modern combat 4 dziala bardzo plynnie jedyna wada komorki to bateria. Na lepsza komorke mnie teraz nie stac bo zbieram na nowy komputer. Moze w przyszlosci kupie lg g2 albo 3.

Opublikowano

Komorka nie jest zlomem. Modern combat 4 dziala bardzo plynnie jedyna wada komorki to bateria.

No ok, może masz za mało miejsca, bo mój wujek miał tak, że gra była na karcie pamięci, a pliki gry pobierały mu się na pamięć wewnętrzną.

Opublikowano

Modern Combat 4 działało Ci - Ok, ale to wcale nie oznacza, że piątka też pójdzie. Nowsza gra, nowsze wymagania, proste. Na 99% wina urządzenia, a jeśli nie to systemu.

9amUS1C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...