Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Z czy The Forest

Kejsar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem WarZ po czasie się nudzi, ciągle zdobywanie itemków i te sprawy a w The Forest zawsze możesz sobie coś wybudować, pozabijać i możesz fajnie spędzić czas dlatego polecam ci wybrać The Forest a na dodatek jeżeli wyjdzie pełna wersja możemy zakładać że będzie gra lepsza niż teraz. 

Opublikowano

Cenowo WarZ tańsze, lecz jest tam bardzo dużo cheatów ok. 60% jak nie więcej .I jeśli nie masz z kim grać to tym bardziej odradzam, ponieważ bardzo szybko się nudzi.Rzadko również wprowadzają patche więc przez ostatnie miesiące dużo się nie zmienia. Według mnie lepiej brać The Forest gra jest cały czas rozwijana, a gdy może wprowadzą tryb multiplayer będzie jeszcze lepsza.

Opublikowano

Jezeli chcesz robic ciagle nudne PVP no to WarZ, The forest jest to typowy survival, WarZ niestety nie kwalifikuje sie do survivalu ;/

Opublikowano

Zdecydowanie The Forest. Gra dopiero raczkuje ale i tak jest już świetna chyba że lubisz Ekipe Administracyjną która ma na gre/aczy wylujane to wtedy zdecydowanie The War Z 

55aR3G.png

Opublikowano

Cenowo WarZ tańsze, lecz jest tam bardzo dużo cheatów ok. 60% jak nie więcej .I jeśli nie masz z kim grać to tym bardziej odradzam, ponieważ bardzo szybko się nudzi.Rzadko również wprowadzają patche więc przez ostatnie miesiące dużo się nie zmienia. Według mnie lepiej brać The Forest gra jest cały czas rozwijana, a gdy może wprowadzą tryb multiplayer będzie jeszcze lepsza.

Dlatego też jest mnóstwo emulatorów WarZ , niektóre są  mocno zabezpieczone , dev'owie siedzą i banują , więc liczba cheaterów jest znikoma :)

Ja bym stawiał na WarZ , jakiś dobry emulator , PvP z klanem .. Mi osobiście się to nie nudzi :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...