Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tier Lista ADC - Patch 4.13

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się w 100%. Tristana i Kog'Maw po 30 minucie są potworami. Bardzo dobrze zrobiona ta lista :-)

Opublikowano

Lucian spadl z God Tier do Tier 1 a tak to spokxio.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Hehehe, nie ma tristany i koga a jest quinn i ashe pozdrawiam serdecznie osobe która to stworzyła. xD

EDIT

Dobra dobra, nie zauważyłem tego. xD

Opublikowano

haha pozdro jak można umieścić eza w t3 no żart k***a to jest tak żałosny noob czamp że gdy mam go w teamie to dodguje, 0 dipsów!!

zamiast Ezreala wrzucic Varuska i będzie gicior

Opublikowano

Hehehe, nie ma tristany i koga a jest quinn i ashe pozdrawiam serdecznie osobe która to stworzyła. xD

Ślepy? Kog i trista są w got tier. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tristana i Kog jest, ale w God Tier (nad Tier 1)

Opublikowano

Zgadam się w 100%.

@Reph3at - ty jesteś idiotą :) Lucian kiedyś był za op,nerf był słuszny.Jest teraz zbalansowany ale najmocniejszy do tej pory adc,chcesz to zagraj jinx,ja lucianem i cię zjem taka prawda.

CDR na dashu nadal mocne,przeliczniki na skille tak samo,dash :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Moim zdaniem:

G0D Tier - Trist, Kog

T1 - Lucian, Corki, Caitlyn, Jinx

T2 - Ashe, Draven, Vayne i tyle...

Ciekawe czemu Nervarien o tym mówi jak mainuje mida/jungle.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zgadam się w 100%.

@Reph3at - ty jesteś idiotą :) Lucian kiedyś był za op,nerf był słuszny.Jest teraz zbalansowany ale najmocniejszy do tej pory adc,chcesz to zagraj jinx,ja lucianem i cię zjem taka prawda.

CDR na dashu nadal mocne,przeliczniki na skille tak samo,dash :)

puknij się w pusty łeb ze swoją jinxą po nerfach, nie wiem co chcesz zrobić. Ciekawe co chcesz teraz zrobić znerfionym lucianem z 500 range, dłuższym CD na E. Już nie ma że chasujesz jak pojebany za każdym w teamfighcie. Polecam pooglądać jakieś wartościowe tierlisty np od luigidragona czy kogoś, a nie nervariena hahahaha. Widzę w opisie że platyna pewnie wyboostowana z brązu i się udziela xaxaxa, (nie) pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie, czego wy nie rozumiecie ? 

Lucian jest w God Tier, bo nadal ma ogromny dmg z pasywki i jest mobilny. Vayne jest w t1 bo ma przesrane early, chyba że lubicie przytulać turret to dla was może być w tym God. Jinx jest w t1 bo nawet jeżeli jest behind to dmg z rakiety wszystko nadrabia. Trudne do zrozumienia? 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...