Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lulu na midzie.

WidziszTo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż miałem w planach kupić sobie Lulu na mida, by ją wymasterować. Mam pytanie i zarazem prośbę do Was, forumowiczów. Moglibyście wymienić jej plusy i minusy oraz czy nadal sprawuję się na midzie? Podostawała ostatnio jakieś nerfy/buffy?

Z góry dzięki, pozdrawiam. :3

Opublikowano

Opłaca się. Jest jednym z lepszych picków na mid'a obecnie.

+świetny poke

+uciszenie

+przyśpieszenie

+tarcza

+wybicie w powietrze

+slow

+świetny ult ratujący w TF

Opublikowano

Polecam ją na TOPa, przynajmniej tam ją ostatnio widywałam. Ale na MID'a też powinna być dobra.

ma słodkiego zwierzaczka przy sobie

zmienia przeciwnika w polimorfię (zwierzątko), przez co nic przeciwnik nie może robić, poza ruszaniem się, spowalnia

ma świetnego skina jako Trenerka smoków *jakoś tak*

na ultimate powiększa sojusznika lub siebie, przy czym dodaję przez kilka sekund spowalniających wrogów w obszarze użycia jego (pnie wybijają ich do góry), dodaję HP

ma tarczę, która osłania sojusznika lub siebie, gdy użyjemy ten skill na przeciwniku to go ujawnia przez ileś tam sekund i zadaje obrażenie

dodaje prędkość ruchu sobie lub sojusznikowi, na którym zostanie użyte zaklęcie

na "Q" zadaje dmg i spowalnia wroga

duża ilość umiejętności, co może być problemem

WTF?????????????????? odkiedy duża liczba umiejetnosci to problem? xDDDDDDDDD

Lulu dzisiaj to podstawowy pick na zeda czy fizza. Jest taką kayle przed nerfami. To chyba najbardziej usefull pick w grze, ratujesz dupe, spowalniasz, podrzucasz, sheldujesz k***a no wszystko.. o i doszybszasz.

Źle napisałam, chodzi mi, że może to być trudnością dla  początkujących graczy :p

Opublikowano

Polecam ją na TOPa, przynajmniej tam ją ostatnio widywałam. Ale na MID'a też powinna być dobra.

duża ilość umiejętności, co może być problemem

WTF?????????????????? odkiedy duża liczba umiejetnosci to problem? xDDDDDDDDD

Lulu dzisiaj to podstawowy pick na zeda czy fizza. Jest taką kayle przed nerfami. To chyba najbardziej usefull pick w grze, ratujesz dupe, spowalniasz, podrzucasz, sheldujesz k***a no wszystko.. o i doszybszasz.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Początkujący, nie początkujący. Smurfuje, aktualnie mam 17 level. Mam na LuLu i się zastanawiam, czy by sobie na te levki poradziła mimo wszystko bez runek? Oczywiście na 20 levelu zacznę składać tier 3 już. Co myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...