Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon skrypty

Crisq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Zaczynam gre na pokemonach i mam prośbę , możecie wyslac mi najpotrzebniejsze skrypty na afaka np na lowienie i jakim najlepiej pokemonem to robic i jak sie leczyc :D

Opublikowano

Zwykłego fishing bota szuka ;p

zwykły fishing bot do pokemonów, łowiąc pokemonem? xD

Elf'a mu trzeba, właściwie, podaj z czego Ty korzystasz?

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Mam elfa mam tylko chodzi mi o skrypty czy jest ktos w stanie podac mi np na afka na lowienie i zeby leczyl potworki i np jakim potowrkiem najlepiej expic i gdzie :D

Opublikowano

Gengar jest od 80 lvl az a ja dopiero zaczynam , 
A masz moze skrypt na leczenie potworka bo mi nie dziala własnie, i tak samo jak wciskam F11 to nie działa swiatło i jak F12 to nie pokazuje mi sie elfbot

Opublikowano

shift + f11 swiatlo

shift + f12 pokazanie/schowanie elfa

to nie bedzie dzialalo jesli padles/relogales bo musisz na nowo odpalic bota

co do leczenia

auto 200 if [$hppc <= 50] useoncreature <id potka> friend

name pokemona dodajesz do friend listy

Opublikowano

Dzieki własnie szukałem wczoraj i wszystko znalazłem :) Jescze tylko skrypt na to zeby atakował potworki które wyłowie a swojego nie bił ale to po prostu w targetingu pisze "others" i jescze w targetingi dodaje swojego potworka i robie no action.

Potrzebował bym jescze skrypt zeby zaznaczał potworki które sie pokaza na ekranie z enemy list 

I jescze jedno pytanie jak mogłbym scrackowac elfbota pod Tibie 8.50 

http://www.mpcforum.pl/topic/134092-elfbot-459-crack-by-evolution/ tutaj jest opisane lecz pierwszy link nie działa a z drugiego jak sciagam to po prostu nie moge odpalic tego cracka.

Opublikowano

Poda ktoś linka do tego elfbota ?

Potrzebuje tylko to z łowieniem :P

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

Dzieki własnie szukałem wczoraj i wszystko znalazłem :) Jescze tylko skrypt na to zeby atakował potworki które wyłowie a swojego nie bił ale to po prostu w targetingu pisze "others" i jescze w targetingi dodaje swojego potworka i robie no action.

Potrzebował bym jescze skrypt zeby zaznaczał potworki które sie pokaza na ekranie z enemy list 

I jescze jedno pytanie jak mogłbym scrackowac elfbota pod Tibie 8.50 

http://www.mpcforum.pl/topic/134092-elfbot-459-crack-by-evolution/ tutaj jest opisane lecz pierwszy link nie działa a z drugiego jak sciagam to po prostu nie moge odpalic tego cracka.

Ściągnij Tibie 8.6 i bota pod 8.6, scrackuj 8.6 i bedziesz mial crack na wszystkie elfboty

Opublikowano

Czyli mam crackowac pod 8.60 a potem ten dll podmienic do 8.50 tak ? 

Tylko własnie mi ten plik który sciagam ElfCrack wgl nie chce sie właczyc....

Opublikowano

zrobilem Cracka na innym komputerze ponieważ na moim nie mogę włączyć ElfCracka jednak kiedy przeniosłem te pliki na mój komputer to i tak nie moge odpalic tego elfa wyskakuje mi takie cos

Windows cannot acces the specified device path or file . You may not have the appropirate premissions to access the item.

Zrobiłem tak jak Ty na innym komputerze bo widocznie na moim laptopie nie da sie otworzyc pliku 
Zcrackowalem 8.60 i elfa pod tibie 8.60 odpalam juz normlanie jednak gdy chce wlaczyc do 8.50 to pokazuje mi sie taki komunikat The security key for this program currently stored on your system does not appear to be valid for this version of the program. Select Yes to enter a new key, or No to revert to the default setting (if any).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...