Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCS Supporty Jakim cudem?!

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wytłumaczcie mi jakim cudem. Zawsze, ale to ZAWSZE. Supporty na LCS-ach nie ważne z jakiego rejonu. Zawszę mają pierwsza asystę przy fragu. Zawsze kiedy pokazuje się kolejność asyst przy zabiciu oni są pierwsi. Ja się pytam jak? Nawet w Team Fightach mają pierwszą asystę na każdym killu. JAK?!

Opublikowano

Przez ciebie zaczynam wątpić w ludzkość... może są pokazani akurat w takim "slocie" ? Na lcs jest wszystko poukładane

Nie właśnie. Ja w grze często mam nie poukładane asysty. Czasem pierwszy czasem trzeci, różnie. Nie chce flamu chce po prostu wiedzieć.

Opublikowano

A co to za różnica ? Bo nie rozumiem co masz z tego, że twoja ikonka jest pierwsza czy piąta

@Snajper678 gold 0_o exmod ? ;O

@topic

poukładali w spectate mode w tej tabelce kolejność postaci

exmode Serii GTA ;)

No nic. Ale mnie to trochę irytuje. Ja też chciał bym aby moja ikonka przy asyście była zawszę pierwsza.

Opublikowano

@The_Mini_PL przecież własnie to napisałem ... czytaj wcześniejsze posty

W normalnej grze tak nie poukładasz ale nie rozumiem po co ci to ?

Aaaa to od tego zależy. Dobra. To jak tyle osób to napisało to Ok. A ja sie durny ciągle starałem aby mieć 1 assyste i im dorównać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...