Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Combat Arms i inne] Nexon Cash. TANIO !

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nazwa rzeczy:

Sprzedam 10230 NX w formie giftu w grze Combat Arms lub innej gry(patrz niżej). 

2. Metoda kontaktu:

PW na MPC :)

3. Opis:

Sprzedam powyżej podaną liczbę nx w formie giftu w grze Combat Arms. Nexon Cash są przypisane do konta ogólnego Nexon, więc nie widzę przeszkody na przekazanie ich w innej grze jeśli ktoś mi wytłumaczy jak to zrobić. Po dogadaniu się osoba podaje mi swój nick i liczbę rzeczy do wyżej wymienionej kwoty. Jeśli osoba poda mi rzeczy o wartości np. 10000 nx to pozostałe 230 nx mu przepadają. 

Nie wiem jak jest w innych grach Nexona, ale rzeczy które przesyłam za pomocą giftu w CA nie znikają póki nie wyciągniesz ich z inboxa :)

Każdą transakcję będę nagrywał, aby później były dowody dla pozytywnej lub negatywnej opinii o kupującym lub do sprostowania w czasie wystąpienia jakichkolwiek problemów.

Jestem uczciwą osobą, więc oczekuję tego samego. Wszelkie oszustwa będą zgłoszone odpowiednim organom ścigania.

4. Kwota:

Oficjalna cena NX ( SMS ) to 31zł za 5530 nx. Na Allegro 10000nx chodzi po 50zł więc działając prostą matematyką ( i dając zniżkę dla pierwszych kupujących ) chcę za te nx 43 zł.

Interesują mnie gry na steama w formie keyów lub giftów ( co i jak do ustalenia ), skiny w CS: GO, PSC lub przelew bankowy.

Przy metodach płatności w formie gifów i skinów mogę pozwolić sobie na -1zł/+2zł ceny ( ta cena i tak jest niska ).

5. Dodatkowe informacje:

Zdjęcie w załącznikach niżej przedstawia poprzednią ofertę, ale jeśli chce ktoś zobaczyć aktualne zdjęcie to pisać.

Nx posiadam za darmo. Jeśli ktoś byłby zainteresowany większą kwotą nx lub większą ilością transakcji proszę pisać na PW lub poniżej.

Gwarantuje niskie ceny !!! 

post-850736-0-38945700-1407511144_thumb.jpg

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

może się dogadamy za  bf3 + bf4 + Battlefield Bad Company 2 Pakiet Specact ?

BF3 mam za darmo ( dawali za free na Origina ), BF4 mam na 7 dni, ale komputer nie wyrabia z ładowaniem map :/ A w BC 2 już pograłem.

:D

W jakiej formie masz te gry ? Kupione już czy zamierzasz kupić ?

Pisz na PM :)

76561198030011137.png

Opublikowano

Nadal aktualna kwota:

10230 NX

76561198030011137.png

Opublikowano

Chyba oszalałeś, na allegro 15000 nx kosztuje 50 zł, a Ty piszesz, że dasz 10000nx za 43zł? Myślę, że powinieneś zmienić tą kwotę.

@down

Ryzyko? Ani razu nie zostałem oszukany przez 4 miesiące.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Chyba oszalałeś, na allegro 15000 nx kosztuje 50 zł, a Ty piszesz, że dasz 10000nx za 43zł? Myślę, że powinieneś zmienić tą kwotę.

Tych aukcji nie biorę pod uwagę. Chodzi o NX z Dao Pay

NX są nieznanego pochodzenia i jest łatwa możliwość zostania oszukanym.

Konkuruję tylko z NX od nexona  ( kody epin ).

Jeśli lubisz ryzyko to zapraszam do brania udziału w takich aukcjach.

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...