Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy bol ! dla free user

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie bol ....!!!!!! dla free user !!!! i proszę nie dawać mi pojebanych linków do tematów z bolem bo tam k***a nie jest nic aktualizowane !!!

Opublikowano

rzeczywiście działa ale to gdy pobrałem scrypta z zakładki search script dlaczego gdy dodaje scrypt on niedziała ? zaznaczam go normalnie.mam takie pytanie jeżeli są te liczby to może tak być ? bo tak wkleiłem ze strony  
1  1.player itp. itp. itp
2
3
4
5 3.skill itp. itp.
6
7

oto zdjęcia

post-1141036-0-56081500-1407511165_thumb.jpg

post-1141036-0-88523600-1407511170_thumb.jpg

Opublikowano

Moze masz ten sam blad co ja mialem ? (nazwa konta z polskim znakiem Ł,Ś Ć itp) jesli tak to nowe konto zaloz bez polskich znakow i powinno byc ok :)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

serio ? właśnie tak mam ...

to znaczy nie jest to ś ń itp. jest to takie specjalne I z takim ^ na górze tak jak by.ale kiedyś pamiętam że grałem na takich literkach tak jak te I

Sprawdziłem na tym koncie ze znaczkiem DZIAŁA scrypt pobrany bezpośrednio z bol`a dodam że scrypt który mi nie działa jest na fizza

Sprawdziłem teraz dodałem scrypt na inną postać na ryze nie działa ... nie wiem czemu.Scrypty które pobieram przez bola działają a te które sam dodaje nie o co chodzi ?

Spróbowałem dodać scrypt na inną postać na ryze nie działa ... Działają tylko te pobrane przez bola a te które dodaje własnoręcznie nie działają o co chodzi ??

Opublikowano

rzeczywiście działa ale to gdy pobrałem scrypta z zakładki search script dlaczego gdy dodaje scrypt on niedziała ? zaznaczam go normalnie.mam takie pytanie jeżeli są te liczby to może tak być ? bo tak wkleiłem ze strony  

1  1.player itp. itp. itp

2

3

4

5 3.skill itp. itp.

6

7

oto zdjęcia

Ty poprostu skryptu nie umiesz poprawnie skopiować -_-

Opublikowano

proszę się nie podpinać do tematu z pytaniami jak jesteś taki głupi że nie potrafisz wpisać w google bol download to już ty masz ból dupy.[nie wiem czy zacytowałem to jest do GINZ]

nie umiem skopiować ehem tak jest podane kopiuję ...
Jakie liby wgrane ? co to ? nie orientuję się na bol`u

Opublikowano

@dziku213

skryptu lua w common masz tam jakies czy nie?

bo skrypty opieraja się na tych plikach też

Tu nie chodzi o zadne liby, popatrz co on wklejił do edytoru skryptu, to przez to nie działa mu żaden custom skrypt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...