Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinePVP

mati19992012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

wystartował serwer pvp opisze go króciutko i zapraszam do wspólnej zabawy;)

serwer został stworzony z myślą taką, że istnieje coraz mniej serwerów pvp na której istnieje poziom hard;)..serwer był robiony około 2 tygodni jak nie lepiej, ponieważ co wszystko na nim jest. Jest wykonaniem autorskim a nie ściągniętym z internetu.Jeśli serwer naprawdę wypali będzie sporo ludzi mamy zamiar uruchomić kolejny serwer typu: [skyblock][survival][freebulid] ale to już wybór zależy do was...Gwarancje jaką mogę wam w tej chwili zapewnić to: 0 lagów//serwer został wykupiony z najwyższej półki żeby nie było zaś problemu typu że nie da się grać.to na tyle..

-no_premium

-wersja:1.6.4 [jeśli będziecie domagali się zmiany na 1.7.x to zmienie jak najszybciej]

-Na serwerze znajdują się rangi jak: Vip,Svip,Szlachta

-na mapie jest ukryte dużo skrzynek

-areny będą dochodzić z czasem w tej chwili jest tylko 1 pracujemy już nad drugą 

-na naszym serwerze nie ma craftingu.Pytanie dlaczego? -żeby było trudniej na tej podstawie że nie możemy zrobić zbroi trzeba ją kupić ;)

-za zabicie gracza dostajemy 100$ i także mamy 50% że wypadnie nam diament.

-Diamenty możemy sprzedawać w sklepie.w strefie rang można go sprzedawać jeszcze drożej.

IP:minepvp.fhmc.pl

lub

46.29.19.168:25630

Administracja:

HeadAdmin: mateusz76

Admin:marcin25

-szymsonPL

-Glast2002

-i jeszcze jedna prośba jeśli brakuje wam czegoś w tej prezentacji napiszcie w komentarzu;)

Opublikowano

Reklama nie powala, po prostu żenada.

-Na serwerze znajdują się rangi jak: Vip,Svip,Szlachta

-na mapie jest ukryte dużo skrzynek

-mapa jest naprawdę superowa [autorska]

-areny będą dochodzić z czasem w tej chwili jest tylko 1 pracujemy już nad drugą 

--pozostałe informacje są umieszczone na serwerze zapraszam;)

No to się rozpisałeś chłopie... "Pozostałe informacje [...]" Komu chce się wchodzić na serwa po przeczytaniu czegoś takiego?

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Radze zmienic wersje na 1.7 bo przez to ze macie wersje 1.6.4 straciliscie duzo graczy sam bym zagral ale nie chce mi sie pobierac wersji 1.6.4

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

hmmm... Nie da się po spawnie nawet chodzić, wg. to spawn 4/10

Lepsza wersja 1.6.4 bo nie wymaga "Pixel Shaders"

Jeszcze jest potrzebny BANNER?

Opublikowano

@pokato Według mnie raczej już niepotrzebny banner ;-;

1.6.4 i 1.7.x są dla mnie dobre, lecz niższe... Oj lepiej nie :D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Serwer do niczego, dosłownie. Administrator reklamy, serwera nabijał "dupne - do niczego" posty, by móc zareklamować to coś... na serwerze przesiaduje może ze 3 osoby ok. 21... nawet administracji nie ma, czyli pocheatować można.

-1/10

sygnatura.png

Opublikowano

UP@@...yy HardStyle trzeba zacząć od tego mnie nie było ponad 1 dzień a dlaczego bo w podobieństwu chodzę do roboty a nie się opierdzielam jak ty...jeśli chodzi o temat serwera admini są i po cheatować nie da się bo wszystko jest obserwowane....tak od 3 do 10 osób gra a dlaczego..odpowiedz sobie sam na tę pytanie serwer niedawno wystartował nie wiesz??nie odzywaj się ;)))..i tak wogóle jeszcze jedno spytaj się innych co o serwerze myślą bo ja słyszę tylko pozytywne słowa od innych!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...