Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będzie wam się podobać mój serwer? TheBestKlimaWorld! Serwer na modach!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witajcie, mam zamiar założyć serwer na modach dla graczy i Youtuberów .

2 Portale na spawnie !

1 Portal do Krainy Youtuberów - Na tej krainie youtuberzy mogli by robić swoje przygody nagrywać je i itp... lecz aby wejść na serwer youtuberów trzeba mieć na youtubie ponad 30 tyś subskrycji ! !. Lub trzeba zdobyć 200 tyś monet na serwerze !

2 Portal do Krainy Obywatel zwykłych graczy - Ten serwer to przepustka do krainy youtuberów ! Zdobądz 200 tyś monet i tam idz ! Lub zdobądz 30 tyś subów !

Na serwerze Obywateli :

Są:

Działka - 20 tyś monet

Mieszkanie - 5 tyś monet

Dom - 50 tyś monet 

Aby zdobyć kasę trzeba pracować w kopalnie sprzedawać itemy w sklepie ! Paczka modów będzie podana na stronie serwera lecz strony jeszcze niema ale nie bawem będzie !

I tak jak w normalnym zyciu będzie mod na narkotyki samochody oraz trzeba mieć zgodę na wybudowania domu ! Jeżeli się spodoba piszcie

Opublikowano

Szczerze to pomysł mi się zaj**cie podoba . Chętnie bym zagrał .Oby tylko bylo + 40 graczy to będzie git + jakiś launcher nie że trzeba samemu wgrac :<

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Cześć witajcie, mam zamiar założyć serwer na modach dla graczy i Youtuberów .

2 Portale na spawnie !

1 Portal do Krainy Youtuberów - Na tej krainie youtuberzy mogli by robić swoje przygody nagrywać je i itp... lecz aby wejść na serwer youtuberów trzeba mieć na youtubie ponad 30 tyś subskrycji ! !. Lub trzeba zdobyć 200 tyś monet na serwerze !

2 Portal do Krainy Obywatel zwykłych graczy - Ten serwer to przepustka do krainy youtuberów ! Zdobądz 200 tyś monet i tam idz ! Lub zdobądz 30 tyś subów !

Na serwerze Obywateli :

Są:

Działka - 20 tyś monet

Mieszkanie - 5 tyś monet

Dom - 50 tyś monet 

Aby zdobyć kasę trzeba pracować w kopalnie sprzedawać itemy w sklepie ! Paczka modów będzie podana na stronie serwera lecz strony jeszcze niema ale nie bawem będzie !

I tak jak w normalnym zyciu będzie mod na narkotyki samochody oraz trzeba mieć zgodę na wybudowania domu ! Jeżeli się spodoba piszcie

Fajny pomysł a i proszę niech każdy sobie ręcznie wgra mody bo przez minecraft by sryczu nikt już prawie nie wie jak

Opublikowano

"zdobądź 30 tyś subskrybcji!"

śmiechłem.

pomysł jako tako jest zły bo kopiujesz od drollercasterWorld. 

może i bym grał. ale raczej tak.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

@up 

To niby jest kopia drollercaster ? ? Niema takiego na drollercasterworld to jest dlamnie znacznie lepsze jeżeli będzie czat po między krainami to można by pogadać z youtuberami :) Fajny pomysł 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...