Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF bot po aktualizacji

Fatalny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z botem, bo szaleje, nie podaje prawidłowo czasu pracy - dla niektorych kont po prostu pasek caly czas jezdzi, to samo w zadaniech

Czasami wskoczy dobrze, a czasami nie, podaje złe %, przedziwne czasami numery zadan (kilkucyfrowe)

Czasem nawet level jest kilkucyfrowy

zaczelo sie od ostatniej aktualizacji, mam wrazenie jakby bot dostawal z serwerow nieprawidlowe dane?

No uruchamia prace na 10 godzin, po czym pokazuje wykonane 94% przy czasie 09:56 ( a wiec prawidłowym)

albo nie pokazuje nic tylko caly czas przewija pasek postepu, a w logu mam komunikat: nie wystarczajaca ilosc awanturniczosci aby robic zadania - za to czas trwania - nadal 549 godzin 42 minut itp --( ale on zaskoczy po 10 godzinach, tyle ze to co pokazuje to jakies bzdury)

Nie mozna tez jak dawniej zalogowac konta, na ktorym trwa juz praca, albo zadanie, bo bedzie tlukl po tym koncie co sekunde w nieskonczonosc

Mam ustawione dluzsze czasy miedzy zadaniami, ale ta sekunda nie wiem skad mu sie bierze

Bot najnowszy, na wszelki wyp przeinstalowany od nowa, nawet na czystych plikach wariuje

na drugim kompie ta sama wersja, takze zaczela szalec po aktualizacji

Czy wy nie macie takich problemow, ze nikt nic nie pisze?

Opublikowano

W ostatnim czasie robili aktualizacje serwerów i zrobili też nowsze zabezpieczenia do botów (oczywiście nie pisząc o tym). Takie błędy będziesz już mieć. 

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...