Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eula a "Vip coiny".

knugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, naszła mnie taka myśl, że w item shop dodać tak zwane "Vip coiny" czyli punkty.

I w grze by można było je wymieniać na itemy.

Czy eula zabrania takiego czegos ?

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

@GerbyCraft

Mojang zabrania wymieniania realnych pieniędzy na walutę serwerową.Co do wirtualnej waluty czyli tej obecnej jedynie w Item Shopie Mojang nie powinien mieć wątów ;d

Moim zdaniem możesz wprowadzić te swoje VIP coiny ale nie moga byc one w żaden sposób walutą w grze.Pamiętaj też o zasadach w kwesti kupowania do których musisz sie dostosować:

www.mpcforum.pl/topic/1261454-inne-wszystko-o-eula/?fromsearch

Opublikowano

On nie może wymieniać waluty Premium na tą serwerową bo Mojang ZABRANIA KUPOWANIA WALUTY SERWEROWEJ CZYLI TAKIEJ KTÓRĄ NA SERWERZE SIĘ PŁACI ale może wprowadzić swoja walutę Premium dostępna jedynie w IS za ktora ludzie moga kupowac rzeczy zgodne z zasadami EULI

Opublikowano

@imago96 i właśnie mi chodzi że w normalniej grze nie będzie można zdobyć tej waluty "Vip coiny" tylko poprzez item shop i będzie można coś tam kupywać w mc. Takie jakby obejście EULI ;D

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

sraj tą eule, ona dotyczy tylko serwerów premium, dlatego że tam gracze są pełnoprawnymi graczami którzy mają usługę od mojang. A NoPremium? Rób co chceta :D
Sprzedawaj VIP'y z setami prot 4, rób VIP-roomy itd, zbieraj hajs i żyj w MC na całego ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...