Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramka a transfer

Carderim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak przeniosę konto na dowolny serwer z ramką chall po zakończeniu sezonu to będzie ona widoczna na tym serwerze na który przenoszę? Chodzi mi tylko o ramke chall! Bo jak wiadomo może być tylko 200 osób w chall więc zastanawia mnie to czy zaliczy mi nagrodę.

Opublikowano

Na 100% tak. Będziesz mieć wszystko jak na starym serwerze tylko dywizja się zmieni. Będziesz musiał zagrać 1 rankeda i Cię wrzuci do innej dywizji(prawdopodobnie niżej ale nie wiele).

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A to spoko jak może być więcej niż 200 osób z ramka chall na serv. Jak coś ktoś wie, albo może to jeszcze potierdzoć to niech pisze. :P

Opublikowano

A to spoko jak może być więcej niż 200 osób z ramka chall na serv. Jak coś ktoś wie, albo może to jeszcze potierdzoć to niech pisze. :P

Potwierdzam, będziesz miał challengerową ramke.

279981407253602336505.png
Opublikowano

A skiny też  przerzuci mi na inny serwer?

Poważnie ? Po co sie pytasz o ramkę challengera skoro nawet nie masz go ? z czystej ciekawości ?

@topic Będziesz miał wszystko jak przed przeniesieniem tylko dywizja się zmieni ;) po 1 grze przydzieli cie na podstawie MMR

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Poważnie ? Po co sie pytasz o ramkę challengera skoro nawet nie masz go ? z czystej ciekawości ?

Dobre masz info z dupy, a skąd wiesz czy wgl gram w lola? Do zamknięcia bo boby nabijają posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...