Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem crash po zalogowaniu się na konto.

kartonik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błąd nexona, nic nie zrobisz. Próbuj logować się codziennie, może się samo naprawi, ale tak to nic nie zrobisz. Musisz czekać, aż oni naprawią ten błąd.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jednak polecałbym zrobić check files mi pomogło

Konto Ci się wtedy odbugowało i mogłeś się zalogować. Check Files nie ma nic do rzeczy, gdyż jest to wina po stronie bazy danych u nexona.

Nie ma szans by to pomogło.

MI to nie pomogło

Spróbuj zmienić hasło i odpalić przez przeglądarkę. Niektórym pomoże, jednakże czasem wystarczy poczekać.

Mi konto od 3 dni buguje się codziennie, ale następnego dnia lub po kilu godzinach działa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

właśnie tylko że ja mam problemy jak odpalam przez internet

To spróbuj zmienić hasło. Tak naprawdę nie ma sposobu na naprawę tego. Trzeba czekać, aż zajmie się tym nexon.

MAL

Opublikowano

to też nic nie dało . A wiesz kiedy to nie więcej naprawią?

Niestety nie wiem ... Obiecują naprawę od 3 tygodni i nic. Z czasem samo Ci się odbuguje ..

Pytanie takie małe. Kupowałeś premkę przed bugiem?

MAL

Opublikowano

Konto Ci się wtedy odbugowało i mogłeś się zalogować. Check Files nie ma nic do rzeczy, gdyż jest to wina po stronie bazy danych u nexona.

Nie ma szans by to pomogło.

Spróbuj zmienić hasło i odpalić przez przeglądarkę. Niektórym pomoże, jednakże czasem wystarczy poczekać.

Mi konto od 3 dni buguje się codziennie, ale następnego dnia lub po kilu godzinach działa.

nie bo u mnie nie było zbugowane konto. Zorientowałem się wtedy gdy w IS nie miałem wgl tej nowej skrzynki ;D

Opublikowano

nie bo u mnie nie było zbugowane konto. Zorientowałem się wtedy gdy w IS nie miałem wgl tej nowej skrzynki ;D

To proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd i zapoznaj się z owym problemem zanim coś napiszesz..

MAL

Opublikowano

Niestety nie wiem ... Obiecują naprawę od 3 tygodni i nic. Z czasem samo Ci się odbuguje ..

Pytanie takie małe. Kupowałeś premkę przed bugiem?

Tak a co? to przez to?

Opublikowano

Myślałem że to mnie jakoś ominie ale od wczoraj też mnie wywala z gry zaraz po wybraniu trybu  :( Kupiłem kilka broni za nexony i wszystko pójdzie się *****  :angry:

Opublikowano

Tak a co? to przez to?

Tak mam pewna teorię ...

Z tego co widzę większość osób, która kupiła premkę doznaje tego problemu.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...