Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban/Reset w 3 i 4 ?

Ricardo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do bardziej zorientowanych.

Mianowicie wczoraj wbiłem się na jeden z serwerów na których grał mój jeden ze znajomych , był to jakiś serwer na którym nie można było sie zabijać , a przejmowało sie same flagi - yy what ? -0_o-

Poprzejmowałem sobie kilka flag , nabiłem jakieś 20tys pkt. ale mnie to znudziło i ogólnie było bez sensu i jakiś typ ode mnie ze znajomych napisał , ze wyslal na mnie reporta za to że gram na takim serwerze.

Ciekawi mnie co idzie za tym ?

Czytając tak na jakimś forum typ dostał reset w 4 po 2-óch miesiącach od tego czasu.

I tutaj głowne pytanie czy jeżeli by mi zresetowali wszystko w 4 to w 3 też zresetuja mi statystyki ? 91lvl , 400h rozegranych , kd prawie 2.0 / mało ciekawie by było... ???

Bo jeżeli tak to ja nie mam zamiaru więcej w to grać.I tracić czasu na tą grę znowu. W 4 jeszcze mała strata i jak niby można za takie coś dostać bana ? Jak nie miałem cheatów ani nic takiego. Bo grałem na serwerze na którym nie mozna bylo sie zabijac -_- I rozegrałem ok 15min na nim dajmy mu bana -_- WTF Nie gram w BF'a dla leveli bo to nie gra typu Metin czy inne gowno. Oczywiscie wspomnialem , że w 3 mam taki wysoki level bo coś w niej osiagnalem , a w 4 mam raptem coś ponad 30h przegranych.

Pls o szybka odpowiedz. Thx

Opublikowano

No właśnie , a to mnie dziwi. Typ do mnie pisze , że wysłal reporta za podbijanie sobie statow na takim serwerze , bo nie potrafie grac (nie wchodzilem na niego specjalnie). Pograłem chwile , wyszedlem. I jeszcze z tekstem , ze jak nie dostane bana to chociaz zresetuja mi lvl i statystki + cos tam jeszcze pieprzyl ale nie zrozumialem. Dodajac do tego , że to był lider plutonu w ktorym byłem przez pol roku taaa... -_-

I dodajmy do tego , że nigdy nie miałem nic takiego jak jakieś posądzenia o hacki , nigdy nic nie miałem , że tak powiem robione/resetowane na koncie nic. Oczywiscie nie mowie o oskarżeniach niektórych graczy gdzie mam od wielkiego dzwonu jakiś wynik na tdm typu 30-2 a typy mi pisza ze mam hacki , tutaj mialem na mysli takie bardziej oficjalne...

Opublikowano

Ten dowódca plutonu to chyba jakiś serio idiota nie ma co robić to niech się za robotę weźmie a nie głupoty ludziom wypisuje, nie dostaniesz bana i raczej nikt nie dostanie bana za granie na serwerze typu flag run jakie tam niby statystyki się nabija co? czas gry i przejmowanie flag jedynie... 

Mam nadzieję, że typ który Ci to napisał przeczyta mój post i sam siebie zreportuje za głupotę.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...