Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Origin z fifa 14

Kokman621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Origin
Metoda kontaktu: PW na forum
Opis rzeczy: Fifa 14 otrzymana jako prezent. Gra nawet nie uruchamiania. Prezent był spoko zapomnieli o komputerze xD
Oczekiwana/oferowana cena: 20 zł PSC
Zdjęcia/inne informacje: 9DLFdoD.png

Opublikowano

Jak za 20 zł psc, a sprzedaje już tak długo ...

Jak ty chcialeś, żebym dał psc pierwszy, a ty ani e maila ani passow nie dales na zastawienie. A jak chciałem żebyś dał passy i żebym sprawdził czy masz konto i przywrocił sobie na e maila haslo w razie czego to powiedziales nagle ze masz nowego klienta co daje 30 zl ^^

Opublikowano

Dlaczego zamazałeś niektóre tytuły i nazwę użytkownika oraz komunikat o trybie Offline?

Bo neta miałem zepsutego i aktualizacja mi sie sciągała 5 kb/s

Jak za 20 zł psc, a sprzedaje już tak długo ...

Jak ty chcialeś, żebym dał psc pierwszy, a ty ani e maila ani passow nie dales na zastawienie. A jak chciałem żebyś dał passy i żebym sprawdził czy masz konto i przywrocił sobie na e maila haslo w razie czego to powiedziales nagle ze masz nowego klienta co daje 30 zl ^^

Wolałem nie ryzykować oszustwem :)

Opublikowano

Bo neta miałem zepsutego i aktualizacja mi sie sciągała 5 kb/s

Wolałem nie ryzykować oszustwem :)

Wstaw całego screena.

Opublikowano

Ta Fifa czasem nie jest demo? Daj Screen, że to pełna wersja.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Daj nick osoby, której sprzedałeś ^_^

Ja jebie moderatorzy zablokujcie go na cztery zdrowasie. Ja za kłótnie dostaje bany, a ty kurwa można opierdalać innych z dukatów. Serdeczne chuj ci w dupe.

19. Wielokrotne umieszczanie ofert niezgodnych z Regulaminami lub oferujących zakazane typy transakcji będzie skutkowało nadawaniem ostrzeżeń zgodnie z Tabelą Kar.

Az sobie jebłem zasade, jakby moderator regulaminu zapomniał

Opublikowano

Daj nick osoby, której sprzedałeś ^_^

Ja jebie moderatorzy zablokujcie go na cztery zdrowasie. Ja za kłótnie dostaje bany, a ty k***a można opierdalać innych z dukatów. Serdeczne c**j ci w dupe.

19. Wielokrotne umieszczanie ofert niezgodnych z Regulaminami lub oferujących zakazane typy transakcji będzie skutkowało nadawaniem ostrzeżeń zgodnie z Tabelą Kar.

Az sobie jebłem zasade, jakby moderator regulaminu zapomniał

Po pierwsze "Ja za kłótnie dostaje bany" zachowanie gimbusa. Po 2 "a ty k***a można opierdalać innych z dukatów" Przeklinanie i brak dowodów na moje kłamstwo. Po 3 "19. Wielokrotne umieszczanie ofert niezgodnych z Regulaminami lub oferujących zakazane typy transakcji będzie skutkowało nadawaniem ostrzeżeń zgodnie z Tabelą Kar.

Az sobie jebłem zasade, jakby moderator regulaminu zapomniał " Ten dział jest od handlu i tak jak pisałem DOWODY :). Swoją opinie na wyraziłem. Niczego więcej pisał nie będę. Dziekuję temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...