Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje]Parę skryptów/bindów

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję kilku skryptów/bindów

1.Kiedyś użytkownik Szefcio wstawił na forum skrypt który wystrzeliwuje cały magazynek ze strzelby tej pierwszej w mniej niż pół sekundy, i właśnie go szukam. Czy ma ktoś go jeszcze lub link ? szukałem lecz nie mogę znaleźć.

2.Skrypt który po użyciu noża, robi tak że nie musimy czekać na "reload" tego noża i możemy od razu, znów uderzyć z niego.

3.Oraz poszukuję też binda, który obraca mi postać o 180stopni. Czyli biegnę sobie do pkt A na wprost i nagle po przyciśnięciu np E postać mi "zawraca" nagle (szybciej niż myszką) do punktu B.

Mam nadzieję że zrozumiale napisałem, like za każdą odpowiedź prócz "pierdol się" itp :P

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@matix212 Działa działa bo testowałem go, ale spróbuję poszukać jeszcze ;)

@@EDIT

Na pewnym forum znalazłem to :

alias +speedturn "sensitivity <AUGMENTED SENSITIVITY>"
alias -speedturn "sensitivity <STANDARD SENSITIVITY>"

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

mi ciągle crashuje, aim nie działa i już nie wspomnę o automeele ;d

Na tym forum które podałeś znalazłem binda lecz trzeba było go trochę "zmodyfikować" (pozmieniać wartości) żeby się prawie równo obracał o 180stopni.

Dla innych oto bind:

bind "key" "cl_yawspeed 2000;+left;wait 17;-left;cl_yawspeed 210"

także teraz zostaje pytanie nr.1 i 2 :P

1359121200-U261555.png

Opublikowano
//by ~ -=cod-hacks.3dn.ru=- ~ B@// fast shooting\\set raid_ultra_w1200 "+attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ;+attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload ; +attack; -attack; weapnext; wait 2; weapnext; +reload; wait 2; -reload"//options of shooting\\set wait "Быстрая_стральба_OFF"// script on.set wait1 "Быстрая_стральба_ON"// script off.set f1 "vstr wait1; bind mouse1 vstr raid_ultra_w1200; set toggle vstr f2"//set f2 "vstr wait; bind mouse1 +attack; set toggle vstr f1"//set toggle "vstr f1"////binds\\bind x "vstr toggle" //x-button to activate script can be changetbind mouse1 "vstr raid_ultra_w1200; wait; vstr raid_ultra_w1200; wait; vstr raid_ultra_w1200; wait"//bind kp_downarrow "say ^1I’m using ^2cod-hacks.3dn.ru ^6Fast Fire Script!"////© cod-hacks.3dn.ru ~ B@

LoL, nie wiem czy dziala, prawie taki dlugi jak moj tasiemiec.

28co9z8.png

Opublikowano

ale to jest na szybkie strzelanie tak ? a ja chciałbym wystrzelić magazynek shotguna w 0,1sec (tego pierwszego shotguna) kiedyś szefcio dał taki skrypt i on nie był aż tak długi ;p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

"this script makes shotguns shoot like minigun!"

Komentarz do tego skrypta. Nie testowalem, nie bawie sie takimi zabawkami, odpal i zobacz.

28co9z8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pozostało drugie pytanie xD

do gry cod4 nie ma czegoś takiego jak bind/skrypt pozwalający uderzać z noża szybciej/bez schowania 

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

No nie wiem, widziałem parę osób np na serwerze knife only co we 2 biegli na ziomka. Nawet nie miałby czasu żeby schować ten nóż a zabił obu w choy szybko. Coś takiego musi być :p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

No nie wiem, widziałem parę osób np na serwerze knife only co we 2 biegli na ziomka. Nawet nie miałby czasu żeby schować ten nóż a zabił obu w choy szybko. Coś takiego musi być :P

speedhack

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...