Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom platyny = 0 ?

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo jestem w platynie III i już od ponad miesiąca spadam do platyny V i znów wychodzę max do platyny III i historia się powtarza.Zdarzają się gry że wygram linię to mój bot robi 0/11 0/8 i gra jest praktycznie nie do wygrania, nie wiem czy ci ludzie kupili konta czy taki jest niski poziom coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją grania w tą grę nie mam już siły na tych ludzi. Wy też tak macie czy tylko mi się tak zdarza ? 

''gram dla funu'' na bol'u ''a nie jakieś jebanej dywizji''

5113714074123771224953.png

Opublikowano

też tak miałem w platynie i w diamencie też tak mam przegrałem 6 gier pod rząd i wygrałem 4 pod rząd dzisiaj, dopiero pod koniec sezonu udało mi się do p3 wejść - powodzenia

<>

Opublikowano

nie poziom zero tylko inna ranga gry niż na poziomie gold i niżej, 

Ludzie to nie z teamem jest coś nie tak w platynie potrzeba zgrania, odpowiednich reakcji na sytuacje, pozycji w team fight'cie, szukania okazji na trapy. To wymaga wiecej od gracza, jeżeli nie dajesz rady znaczy że sie nie dopasowujesz, twój team składa sie z kompletnie nie pasujacych do siebie postaci albo nie potraficie wyczuć momentu do inicjacji walki.

Powodzenia.

16k7y4p.png

Opublikowano

Jesteś w tej dywizji/lidze na jaką zasługujesz. Chociaż i tak uważam, że platyna to dywizja w której najliczniej występują ludzie z upośledzeniem umysłowym i cholera wie z czym jeszcze. Nawet boostowanie jest tam bardzo mało przyjmne :c

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

nie poziom zero tylko inna ranga gry niż na poziomie gold i niżej,

Ludzie to nie z teamem jest coś nie tak w platynie potrzeba zgrania, odpowiednich reakcji na sytuacje, pozycji w team fight'cie, szukania okazji na trapy. To wymaga wiecej od gracza, jeżeli nie dajesz rady znaczy że sie nie dopasowujesz, twój team składa sie z kompletnie nie pasujacych do siebie postaci albo nie potraficie wyczuć momentu do inicjacji walki.

Powodzenia.

HAHAHAHAHA zgranie w platynie? HAHAHAHAHAHA

W platynie są same raki, prawdopodobieństwo że dobierze Ci kogoś normalnego < 1%

Opublikowano

HAHAHAHAHA zgranie w platynie? HAHAHAHAHAHA

W platynie są same raki, prawdopodobieństwo że dobierze Ci kogoś normalnego <1%. Tak jest na każdym regionie, niestety, najgorzej na eune chyba..

same raki z ktorymi win streak da sie utrzymac przez 12 + gier.  no to faktycznie same raki.

16k7y4p.png

Opublikowano

Ja tam takich problemów nie mam, afka ostatni raz mialem ponad 20 gier temu, co do przegrywania bota masz troche racje czasami się to zdarza. Chociaż sam uważam ,że jakoś łatwiej mi się gra w platynie (może więcej boostów ? nie wiem).

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Teraz miałem grę co enemy bot feedował, wszystko inne u nas było przegrane, lecz nasz ezreal był tak feednięty że nas poprowadził do wygranej . zauważyłem też że najbardziej feedują osoby co grają duo bot premade nie wiem czy to jakaś fatamorgana czy co 

Opublikowano

Yo jestem w platynie III i już od ponad miesiąca spadam do platyny V i znów wychodzę max do platyny III i historia się powtarza.Zdarzają się gry że wygram linię to mój bot robi 0/11 0/8 i gra jest praktycznie nie do wygrania, nie wiem czy ci ludzi kupili konta czy taki jest niski poziom coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją grania w tą grę nie mam już siły na tych ludzi. Wy też tak macie czy tylko mi się tak zdarza ? 

Skoro są ludzie którzy za kase wyjdą z platyny dlaczego ty nie możesz? Może po prostu grać nie umiesz? Jak mnie denerwują tematy typu: jestem challengerem, ale przez noobteamy siedze w platynie. 

Opublikowano

Skoro są ludzie którzy za kase wyjdą z platyny dlaczego ty nie możesz? Może po prostu grać nie umiesz? Jak mnie denerwują tematy typu: jestem challengerem, ale przez noobteamy siedze w platynie. 

Raczej jakieś umiejętności mam ; ) ale ty nie wiesz jak to jest w platynie jakaś linia ci przegra feednie i po grze za dużo nie zrobisz 

dzisiejsze gry 5 wygranych 4 przegrane w tym 1 przegraną przez mnie 

Opublikowano

Raczej jakieś umiejętności mam ; ) ale ty nie wiesz jak to jest w platynie jakaś linia ci przegra feednie i po grze za dużo nie zrobisz 

Myślisz, że w brązach, silverach, goldach, diamentach, challengerach nie ma feederów, afków i trolli?

Opublikowano

Myślisz, że w brązach, silverach, goldach, diamentach, challengerach nie ma feederów, afków i trolli?

Wydaje mi się że platyna to skupisko raków i dzieci co kupiły boosta na allegro, w brązie da się wygrać gry 1v5 silver to samo gold 2v5 

Opublikowano

Yo jestem w platynie III i już od ponad miesiąca spadam do platyny V i znów wychodzę max do platyny III i historia się powtarza.Zdarzają się gry że wygram linię to mój bot robi 0/11 0/8 i gra jest praktycznie nie do wygrania, nie wiem czy ci ludzi kupili konta czy taki jest niski poziom coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją grania w tą grę nie mam już siły na tych ludzi. Wy też tak macie czy tylko mi się tak zdarza ? 

tak bardzo nie masz siły, że aż z błędami musisz pisać :D ?

skoro to nie twój poziom to też kup konto z diamentu albo polecam boosting (jak coś pw xD)

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

tak bardzo nie masz siły, że aż z błędami musisz pisać :D ?

skoro to nie twój poziom to też kup konto z diamentu albo polecam boosting (jak coś pw xD)

Wtf nie widzę ani 1 błędu a jeżeli jest to napisz mi jaki

sądzę że to nie jest mój poziom ale spokojnie małymi kroczkami osiągnę cel : ) ( wolę sam dojść i mieć z tego satysfakcję niż jej nie mieć ) 

@iTheLasVegas hahah nie dopisałem e : < na szybko pisałem : <<<<<

Opublikowano

Myślisz że odkryłeś coś nowego? Cała Platyna i Diament 5/4 to same raki i ludzie bez mózgu. Pełno wybostowanych pierdolców co piszą "Trust me, im really good player as Renekton". Potem tylko taki cwel robi 0/5 i midlaner co buduje Manamune na Kassadinie. 

Opublikowano

Grać duo i mieć z*********e wielkie szczęście by ci nie dobrało takich zjebów. Tylko tyle, sam gdy byłem w platynie i d5/4 to byłem bardzo cierpliwy i gdy nie dobierało mi takich raków to zawsze miałem win. 

Opublikowano

Yo jestem w platynie III i już od ponad miesiąca spadam do platyny V i znów wychodzę max do platyny III i historia się powtarza.Zdarzają się gry że wygram linię to mój bot robi 0/11 0/8 i gra jest praktycznie nie do wygrania, nie wiem czy ci ludzie kupili konta czy taki jest niski poziom coraz bardziej zastanawiam się nad rezygnacją grania w tą grę nie mam już siły na tych ludzi. Wy też tak macie czy tylko mi się tak zdarza ? 

tez tak mam nawet jak gram na bolu

Myślisz że odkryłeś coś nowego? Cała Platyna i Diament 5/4 to same raki i ludzie bez mózgu. Pełno wybostowanych pierdolców co piszą "Trust me, im really good player as Renekton". Potem tylko taki cwel robi 0/5 i midlaner co buduje Manamune na Kassadinie. 

przyklad ; szymicoza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...