Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekendowy event

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

event weekendowy od 9 do 12 sierpnia, “Lądowanie na Guadalcanal”
- 3x exp za pierwsze zwycięstwo
- 50% zniżki na japońskie, brytyjskie i amerykańskie tiery II-V
- 30% zniżki na japońskie, brytyjskie i amerykańskie tiery VI-VII
- 50% zniżki na czołgi premium: Ram II, T14, Chi Nu Kai
- 30% zniżki na premium AT-15A
- misja #1 – zniszcz 5 japońskich czołgów, pojazdem brytyjskim lub amerykańskim tieru IV+ – zdobądź 2 małe zestawy naprawcze (raz dziennie)
- misja #2 – zniszcz 5 brytyjskich lub amerykańskich czołgów, pojazdem japońskim tieru IV+ – zdobądź 2 małe zestawy naprawcze (raz dziennie)
- misja #3 – zdobądź 50k doświadczenia na którymkolwiek pojeździe japońskim, brytyjskim lub amerykańskim tieru IV+ – otrzymasz 10 dużych zestawów naprawczych, 10 dużych apteczek i 10 automatycznych gaśnic (raz na konto)

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/event-weekendowy/

Mogło być lepiej, przeceny ujdą, misje słabe.

Opublikowano

event weekendowy od 9 do 12 sierpnia, “Lądowanie na Guadalcanal”

- 3x exp za pierwsze zwycięstwo

- 50% zniżki na japońskie, brytyjskie i amerykańskie tiery II-V

- 30% zniżki na japońskie, brytyjskie i amerykańskie tiery VI-VII

- 50% zniżki na czołgi premium: Ram II, T14, Chi Nu Kai

- 30% zniżki na premium AT-15A

- misja #1 – zniszcz 5 japońskich czołgów, pojazdem brytyjskim lub amerykańskim tieru IV+ – zdobądź 2 małe zestawy naprawcze (raz dziennie)

- misja #2 – zniszcz 5 brytyjskich lub amerykańskich czołgów, pojazdem japońskim tieru IV+ – zdobądź 2 małe zestawy naprawcze (raz dziennie)

- misja #3 – zdobądź 50k doświadczenia na którymkolwiek pojeździe japońskim, brytyjskim lub amerykańskim tieru IV+ – otrzymasz 10 dużych zestawów naprawczych, 10 dużych apteczek i 10 automatycznych gaśnic (raz na konto)

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/event-weekendowy/

Mogło być lepiej, przeceny ujdą, misje słabe.

Serio? MAŁE ? Dzięki wg właśnie zaoszczędziłem 9 tysięcy ! <3 Kocham Wasze eventy ! 

Opublikowano

Serio? MAŁE ? Dzięki wg właśnie zaoszczędziłem 9 tysięcy ! <3 Kocham Wasze eventy ! 

No co zrobisz, nic nie zrobisz ;/ Mogło być gorzej. 

Opublikowano

Czyste chamstwo. Te 12 zestawów naprawczych(max. ile można zdobyć) kosztuje 36k kredytów, więcej zdobywa się za jedną bitwę z premką na Churchillu III.

Opublikowano

Czyste chamstwo. Te 12 zestawów naprawczych(max. ile można zdobyć) kosztuje 36k kredytów, więcej zdobywa się za jedną bitwę z premką na Churchillu III.

Ale zniżki za to ciekawe :)

Opublikowano

Co ty płaczesz ?

Niedługo gamescom i urodziny wot, to jest tylko cisza przed burzą ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mi nie podobają się te zniżki. Oczywiście fajne, lecz pamiętam że kiedyś jak dawali zniżki to był zestaw: 2-5T -50% 6-8T -30%. A teraz tylko do 7T... Niby dobrze ale nie podoba mi się ta tendencja zniżkowa :/

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Mi nie podobają się te zniżki. Oczywiście fajne, lecz pamiętam że kiedyś jak dawali zniżki to był zestaw: 2-5T -50% 6-8T -30%. A teraz tylko do 7T... Niby dobrze ale nie podoba mi się ta tendencja zniżkowa :/

Teraz dadzą pewnie -15% na 8t i MOOŻEE -30% lub -50% ( na co cholernie czekam) na 7t

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Teraz dadzą pewnie -15% na 8t i MOOŻEE -30% lub -50% ( na co cholernie czekam) na 7t

Obiło mi się o uszy, że będzie -15% na premki 8t. Jagódka <3

Opublikowano

A wiadomo coś kiedy dokładnie ma być ten "duży" event urodzinowy? Bo to chyba nie te ochłapy które będą na najbliższym weekendzie -_-

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

A wiadomo coś kiedy dokładnie ma być ten "duży" event urodzinowy? Bo to chyba nie te ochłapy które będą na najbliższym weekendzie -_-

12 sierpień WG ma rocznicę.

Opublikowano

Na bank będzie.

Jak będzie -50% na 7t to e-25 witamy <3

-50% na 7t? Tego chyba jeszcze nigdy nie było. -30% z tego co pamiętam to max. na te tiery.

Opublikowano

No to słabo pamiętasz :D

Kiedyś były takie promocję ;) -30% na 8t było też kiedyś. 

Na sukę było -50%, ale na E-25 nie.

Opublikowano

@Juri. Bo suka była wcześniej, a od dodania E-25 chyba jeszcze nie było okazji.

Było -15, albo 30%.

Opublikowano

Na T8 premki nigdy nie było promocji 30%, nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. Max 15%
Na T7 raz jedyny była promocja na SU-122-44 na 50% i pamiętam że z niej skorzystałem. Teraz na T7 jest 30%.
Na T6 były na 50%, teraz na 30% są.

Ogólnie event dupy nie urywa, ale zawsze exp x3.

Opublikowano

Na T8 premki nigdy nie było promocji 30%, nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. Max 15%

Na T7 raz jedyny była promocja na SU-122-44 na 50% i pamiętam że z niej skorzystałem. Teraz na T7 jest 30%.

Na T6 były na 50%, teraz na 30% są.

Ogólnie event dupy nie urywa, ale zawsze exp x3.

-30% chodziło mi o 7t. Zgadza się, max. było -15%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...