Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GModem. Engine Error.

Jerry15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Wczoraj zakupiłem na stronie kinguin.pl Garry' s Mod na Steam. Pobrałem go odpaliłem i wszystko działało. Dziś również odpaliłem grę i wszystko śmigało. Miałem drobny problem z errorami i brakami tekstur w grze, więc pobrałem paczkę CSS Contend Addon, żeby zapełnić luki w grze. Później tak, jak w instrukcjach na yt, wypakowałem wszystko i wkleiłem do SteamLibrary\SteamApps\common\GarrysMod\garrysmod\Addons (przypominam, że 15 minut wcześniej grałem w GModzie). Gdy proces przenoszenia przebiegł pomyślnie, odpaliłem GM, wszedłem w pojedynczy tryb gry, do piaskownicy, Garry' s Mod się wyłączył, a moim oczom ukazał się komunikat:

"Engine Error"
Internal driver error at Present.

You're likely out of OS Paged Pool Memory! For more info, see (i tutaj jakiś link).
O co chodzi?

Opublikowano

Polecam reinstalacje Garry Moda a następnie zaktualizowanie sterowniki karty graficznej a następnie ponownie wrzucenie i sprawdź czy dokładnie robisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...