Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassio

totto_m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie : Dlaczego Cassio jest tak rzadko grana, czy jest zwyczajnie slaba czy po prostu większość ludzi ma problemy z opanowaniem jej?

Opublikowano

Ciężko tą postacią grać, jej dmg głównie opiera się na czasie oraz dobrym trafieniu Q > dzięki temu możemy spamować E ile wlezie. 

Wyzywana od skrypterów :/. Brak mobilności, są lepsze od niej picki.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. Nikt nie ogarnia 

2. To symbol bola

3. Ludzie bez bola nie grają bo bedzie że mają bola

Kumasz  :)

jakies zle argumenty

nikt nia normalny nie gra bo:

ma maly zasieg 

latwa do kontry

bez blue buffa wiele nie zrobi 

nikt nie wie ze sie maksuje e zamiast q

trzeba ta postac opanowac zeby cos ja ugrac, a pana wyzej sie nie sluchaj, mowiac:

2. To symbol bola

3. Ludzie bez bola nie grają bo bedzie że mają bola

zazdrosci

jakos mnie nigdy nie obrzydzalo jak ktos gral bolowa postaciac, cassio ryzem czy kata

@sensus12

wygrales talon, na co to sobie wybierz

­

Opublikowano

Wiem że to symbol Bola ale jeżeli nie używam to reporty i tak nic mi nie zrobią bo Riot i tak ma problemy z egzekwowaniem kar dla bolowcow . Czyli to dobry pick jak dam rade ogarnąć?

Opublikowano

@randomnoob1337

Twój nick mówi o Tobie wszystko. Zjebany noob-random z forumka xD K***a naucz sie czytać :

Przecież napisałem 1 argument : NIKT NIE OGARNIA POSTACI. Chyba jasno sie wyraziłem ? 

Nikt nie ogarnia? No popatrz.. bo jak wchodzę na lolneksusa spojrzeć z kim gram to wyskakuje mi wyżej build jakiegoś D1/challengera i czemu oni mają pozytywne staty? Jesteś po prostu c*****ym wężem w LoLu i tyle. A że symbol BoLa to tylko i wyłącznie wina pieprzonego wieszaka, który musi sie chwalić jaki to on c*****y.

Wielu D1 czy challengerów gra BoLowymi champami nawet Syndrą na LCSach więc poćwicz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jakies zle argumenty

nikt nia normalny nie gra bo:

ma maly zasieg 

latwa do kontry

bez blue buffa wiele nie zrobi 

nikt nie wie ze sie maksuje e zamiast q

trzeba ta postac opanowac zeby cos ja ugrac, a pana wyzej sie nie sluchaj, mowiac:

zazdrosci

jakos mnie nigdy nie obrzydzalo jak ktos gral bolowa postaciac, cassio ryzem czy kata

ja wiem ze sie maksuje e

@@co wygralem?

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...