Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H2k z "obciętą" nagrodą za Challenger Series

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio głośno było o incydencie związanym z disrespectem ze strony H2k podczas meczu CS. Wczoraj natomiast ta sama drużyna została "zubożona" ze swojej nagrody pieniężnej o 750 dolarów. Jak czytamy na na.lolesports.com

"Na 29 lipca, H2k Gaming miało grać przeciwko Gamers2. Menedżer H2k Gaming powiadomił nas o 11 rano czasu środkowoeuropejskiego w dniu meczu, że jego zespół ma kilka "problemów wewnętrznych" i poprosił aby jego zespół nie musiał grać. Przedstawiciel Challenger Series u przypomniał menedżerowi drużyny o polityce zastępczego i próbował pracować z zespołem, aby znaleźć rozwiązanie tak, aby H2k mógł nadal grać w tym dniu. Zespół został także ostrzeżony, że brak pojawienia się na meczu spowodowałoby utratę części nagrody pieniężnej. Trzy godziny przed meczem, zespół stwierdził, że wciąż nie może znaleźć sub'a i poinformował przedstawicieli CS, że nie mogą grać."

Tłumaczenie: Google Translate, ja

Na podstawie punktu 7.5 regulaminu Challenger Series, H2k zostało ukarane obniżeniem nagrody o ww. 750 dolarów, zgodnie z zasadą Riotu "no play, no pay"

Co sądzicie? Jak dla mnie akurat tutaj dobrze postąpili, jakby ich nie ukarali to Gamers2 mogłoby się czuć ekhm, urażone :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...