Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Bluzy

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema starzy jak i nowi wyjadacze ;] poszukuję bluzy, chciałbym kupić bluzę taką jak ta:

http://www.outletcenter.pl/images/a1/ns018a3.jpg

Tylko że cała taka w strzałki w dół które lecą na zmianę niebieska/szara (chodzi o strzałki nie -> tylko >). Szukam tego po sklepach internetowych bez skutku a zależy mi na takiej ;]

Jakby ktoś spotkał się z takim czymś u siebie w mieście bądź w necie proszę niezwłoczny kontakt do waszego exGM ;p

paps ;*

2006-2010

Opublikowano

Zależy od stylu, jeden wygląda w czymś ładnie drugi brzydko ;], tą strone już dawno przeszukałem i niema typu który szukam (ta fotka przecież z tej strony)

2006-2010

Opublikowano

to może w magazynach ze starymi kolekcjami ciuchów będzie

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

hmm tą bluzę znalazłem przypadnkowo w yonex w takim sklepie ;p

hmm koszt tej bluzy to ok 750 zl

tyle ja dałem za nią

ale też nie ma z tyłu tych pasków tylko z przodu

hmm jak mieszkasz w jakimś mieście to przejdź się do takiego sklepu a może jeszvcze będzie ta bluza

hmm jak chcesz to mogę ci foto swojej wstawić ;p czy o taką ci chodziło ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no daj fotke chętnie lukne :P mi jest ładnie w białym dlatego nosze białe buciki z pumy, jeansy ciemne w jasne pręgi, białe bluzy z różnymi abstrakcjami i czapa biała z pumy D:

2006-2010

Opublikowano
hmm tą bluzę znalazłem przypadnkowo w yonex w takim sklepie ;p

hmm koszt tej bluzy to ok 750 zl

Nie dałbym za bluzę 750zł. W ogóle się nie opłaca, bluza wiadomo że jest wystawiona na różne działania, więc przypalenie papierosem, jakaś plama z tłuszczu, oleju itp. i po bluzie. Wolałbym wydać tyle na buty :P

Po za tym bluza taka sobie, mnie by do moich rurek nie pasowała :P No ale każdy ma swój gust.

@Up

Poszukaj na Allegro, gdzieś widziałem podobne bluzy, ale nie pamiętam już gdzie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

taką samą mam nawet;p

tylko że innej firmy;p

hmm wydaję mi się że ta co ją pokazałeś to jest poprostu tańsza jej wersja ;p

592a152376272_post-48159-127005734436_thumb.jpg

proszę ;p

chyba starczy jedno zdjęcie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

I co? Za to te 750zł? Spooooooro przepłaciłeś.

Za taką kasę mógłbym kupić sobie kilka bluz/bluzek Tomiego Hilfiger'a/Zara'y/Reserved itp. Nigdy bym nie wyłożył 750zł za takie coś.

Btw.

Jakiej firmy jest ta bluza? 750zł, to chyba musi być jakiś oryginał.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

yonex :) sklep sportowy z odzieżą dla badmintonistów;p

ta bluza jest z jakiegoś materiału nie pamiętam jakiego ;p ale mniejsza z tym

czy ja wiem 750 zł może i przepłaciłem spodobała mi się to wziąłem

hmm a w tych sklepach co podałeś to nie kupuję mają za dużo podróbek wole pójść do lepszych i bardziej oryginalnych sklepów;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tomiego Hilfighera/Zarę uważasz za podróbki? Jeżeli pod pojęciem "oryginalne" rozumiesz tylko Adidasa/Nike to nie mamy o czym gadać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

hmm a czy ja mówię że tylko nike i adidas;p

d@g, armani itp

hmm no ja nie mówię że oni mają w sklepach pobróby ale jest dużo koszulek podrób a ja tego nie lubię;p

wole jakieś oryginalne rzeczy oryginalne w kontekście że wyjątkowe ;p a nie że firmowe ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Wątpię czy Armani lub D&G robią ubrania dla młodzieży, a Tommy Hilfigher jest właśnie do młodzieży skierowany, po za tym nie widziałem żeby ktoś robił podróbki ubrań Tommy'ego(które są wg. mnie wyjątkowe).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Orginalne = drogie.

Jeżeli już mam coś na siebie założyć to ide do Croppa (często mają przeceny) albo SS i kupuje coś ze 100%(tylko niestety tutaj cena koszulki to minimalnie 80zł).

Chociaż moje zdanie jest takie że lepiej mieć kilka markowych rzeczy niż całą szafe podróbek od skośnookich przyjaciół z dziwnym akcentem.

@energy

I jak bierzesz to cudo za 7 baksów ? :P

f.png

Opublikowano

cjhodziło ci chyba o to jak piorę??

normalnie do pralki

ja o rzeczy nie dbam

niezależnie od ceny czy 200 zl czy wiecej

rzecz to rzecz

do ubrania jest

hmm to za 80 zl to nie wiem gdzie chcesz kupić bluzę

pytałeś się o bluzę to dałem ci zdjęcie bo akurat taką kupiłem

a cena to nie gra roli - pieniądze to nie wszystko

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Byłem teraz w Croppie to za 70zł+ można kupić zajefajne bluzy(ładniejsze od twojej ;)).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

iRokushou o gustach sie nie dyskutuje, wiec skoncz juz ... A co do bluzy to fajna, tylko troche za droga jak dla mnie ^^

Opublikowano

Wiem, że każdy ma swój gust, ale on mówi, że za ~80zł nie można kupić fajnej bluzy, a według mnie można(o wiele ładniejsze od tej).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

hmm nie wiem może i można

widocznie się pomyliłem

ale jeszcze się z czymś takim nie spotkałem

a po za tym niestety ale taki już jestem że nawet jak by mi się spodobało to raczej bym tego nie założył

źle bym się w tym czuł

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

taką samą mam nawet;p

tylko że innej firmy;p

hmm wydaję mi się że ta co ją pokazałeś to jest poprostu tańsza jej wersja ;p

592a152376272_post-48159-127005734436_thumb.jpg

proszę ;p

chyba starczy jedno zdjęcie ;p

Jak śmiałeś być w jej posiadaniu :P kosa normalnie ;). Niestety chyba kupie taką samą bo jest w reporterze :D

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...