Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam dzisiaj zaszczyt przedstawić wam nowego bota leczącego do Tibii - Qheal.

V46OxFV.png

Qheal powstał z powodu braku dobrego i pewnego tudzież bezpiecznego healer'a na rynku botów.

Bot w 100% symuluję naciśnięcia klawiatury przez co wykrycie go bez zewnętrznego antybota jest raczej nie możliwe.

Do Waszego użytku oddajemy również forum dyskusyjne związane z botem.

PKkDhjW.png

Jest taka możliwość, że do projektu w następnych wersjach zostaną dodane dodatkowe funkcje, jakie, tego jeszcze nie wiemy :)

Strona projektu

Qheal na dzień dzisiejszy jest DARMOWY.

Twórcą bota jest zapewne znany wam z innych projektów - @Arkeus a serwer funduję moja skromna osoba :P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wszystko pięknie, ale czemu zachciało Tobie się robić kolejnego bot'a, jeżeli poprzedniego 'porzuciłeś'.

Dlatego, że nie ma obecnie dobrego healer'a na rynku, tamten bot wymagał mocniejszego serwera w związku z tym profit był często na minus, pisałem o tym w temacie poprzedniego bota.
Dodatkowo nie rozumiem dlaczego jest rozumowanie typu tamten projekt był to ma być na stałe, nic nie trwa wiecznie i każdy projekt prędzej czy później pada, czasami ciężko przejść przez faze testową.

Cavebota nie będzie, ten bot ma służyć tylko do ułatwiania gry.

P.s

Mogę wiedzieć w czym jest napisany bot?Udostępniasz kod?

Bot napisany w C#. Kody moich projektów udostępniam tylko w ramach nauki pisania botów prowadzonej w dziale Giełda - Inne Usługi, w żadnych innych wypadkach publicznie kodu nie udostępniam.

Opublikowano

Dorób cavebota i mamy kolejnego bota!

Wypróbuje.

P.s

Mogę wiedzieć w czym jest napisany bot?Udostępniasz kod?

To ma być healer, więc raczej żadnych cavebotów @Arkeus nie doda.

Chciałbym dodać, że bot jest w fazie beta, więc przeprowadzam specjalną akcje "Od 1lvl do 250lvl z PACC".

Chce tą akcją pokazać, że healer jest w 100% bezpieczny oraz efektywny.

Akcje można zobaczyć na tibia cast, temat ze screenami oraz na naszym forum.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale po cholere robic kolejny projekt z masa bugow, gdzie jest pelno dostepnych darmowych/platnych/scrackowanych botow ktore moga pelnic funkcje healera -.-

Opublikowano

Ale po cholere robic kolejny projekt z masa bugow, gdzie jest pelno dostepnych darmowych/platnych/scrackowanych botow ktore moga pelnic funkcje healera -.-

I które są w 'bugach' i innych rzeczach.

Używając inne boty masz szansę na bana, używając tego bota jest nikła szansa gdyż nie wysyła pakietów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano
Płatny healer ? jebnij się w głowe wystarczy opcja donate  :)

Póki co dzięki @JestemPolakiem mamy serwer na kwartał i przez ten czas raczej płatny nie będzie.

Link do pobierania podpięty jest pod adf.ly i dojdzie jeszcze google adsense, zobaczymy czy bot będzie sam na siebie zarabiał przez te 2 rzeczy jeśli tak to nie będzie płatny zapewne :)

projekt nad wyraz ciekawy, nad jakimi opcjami jeszcze myślicie? 

Jakiś skrypter może z funkcjami typu załóż ring etc ale póki co zostaję to co jest.

Mogę zapytać dlaczego akurat nazwa "Qheal"?

Ładnie wygląda, tak na serio to spontan :)

Opublikowano

Wielki plus dla was chłopaki, sam healer się bardzo przyda teraz będę mógł szybciej wybijać mobki nie bojąc się, że padnę :D własnie takiego bota szukałem, TA wykrywalny w ch... a innych nie chciało mi się crakować, fajny, prosty w obsłudze, darmowy. Trzeba wypróbować :)

graphic.png

Opublikowano

Czy bedzie dzialal pod 10.38?

Tak, jutro mogę dodać adresy dla tej wersji i wstawię upload na stronkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot nie będzie już aktualizowany z powodu małej liczby użytkowników.

Jeżeli projekt będzie kontynuowany to otworzę, tym czasem close.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...