Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam takie że tak się wyrażę gimbusowskie pytanie jeżeli istnieje takie określenie ^^ Podkreślam że ja gimbusem nie jestem :D Otóż kiedy będzie dostępny BOL dla free użytkowników ? I ile czasu od nowego pacza czeka się na bola , chodzi mi ile dni

Opublikowano

Te obok jest do>>> [sensus12] Jest do coś ci nie pasuje ? dlatego tak nazwałem bo raczej roi się od takich tematów i pytanie jest trochę głupie ale nie będę tłumaczył i cie pogrążał to jest za dużo na twój mózg

Czy nie mógł byś odpisać konkretnie bo przepuszczam że wiesz a mi każesz szukać ... i zajmie mi to więcej czasu te szukanie niż tobie napisanie daty ... a jeśli nie wiesz to czego posty nabijasz.Nie rozumiem takich ludzi dla których forum jest jak gra w której masz więcej postów jesteś lepszy ...

Opublikowano

Nie rozumiem takich ludzi dla których forum jest jak gra w której masz więcej postów jesteś lepszy

to ty to powiedziales a nie ja ;)

nei bede ci kruwa uslugiwal uzywaj oczu i patrz na inne działy to sie k***a dowiesz a zarazem od razu nauczysz

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...