Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chat Ban - Ktoś mnie pobije xD ?

adamosek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to byłby permban na chat, bo pewnie dawno skończyłbym grać w to. ;-)

Nie grałbyś w lola jakbyś nie mógł pisać na chacie tyle ile chcesz :> ?

aa bo myślałem że o chat chodzi :P

Opublikowano

Nie grałbyś w lola jakbyś nie mógł pisać na chacie tyle ile chcesz :> ?

Nie o to chodzi. 10k gier to trochę jest. Pewnie znudziła by mnie tak po prostu i bym przestał grać.

Opublikowano

483681407411112179206.jpg

Ten gość ma więcej. xD

Ja osobiście najwięcej na 100 gier dostałem.

Hahaha xDDDDDDDDDDD Cloner xDDD Prawie 10k ma xD Ostatnio słyszałem, że miał 2,5k potem 5 a teraz już prawie 10k Lul. Clonera (Yolo que warrior ) pewnie nie znacie ale cloner to jest znany w całym D1 xD Ostatnio zwyzywał Disa, kiedyś jak miał nick its me cloner to ddosowali go zawsze jak grał rankeda żeby przegrywał to sobie zmienił nick a, że to nie pomogło to  potem zmienił sobie IP bo taki hejt był na niego xD Jak możecie clonera nie znać, najsławniejszy gracz na D1 :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

100 to nie jest wcaaale dużo :D

10k to już rozpierdol xD  Permban praktycznie. Nikt tylu nie zagra, chyba że ustawiłby bota co by nakurwiał na SI 24/7/365 to moooże by po paru miechach (roku ?) ban się skończył. Poza tym.... co to za gra bez czatu ? 

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Max 40 gier, ale to nie dawno, co dużo ludzi dostało bana.

Bardzo mnie ździwiło to, że 3 dni temu dostałem niby bana na 20 dni na czat, lecz czatu wtedy wgl nie używałem, zagrałem z 8 meczy i ban zniknął. Dziwne..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...