Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Stan psychiczny. Co sądzicie?

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, już jakiś czas temu do GTA V Online doszedł stan psychiczny. Czyli nim więcej zabijasz tym gorszy.

Chciałem zapytać co o nim sądzicie?

Dla mnie to trochę głupi pomysł, bo każdy wie, że GTA kojarzy się z bieganiem po ulicy i strzelaniem we wszystko co się porusza, a tutaj nie możemy tego zrobić, bo stajemy się łakomym kąskiem dla graczy. Teraz ktoś powie, że skoro chcę się zabijać to dobrze, ale weźcie pod uwagę, raz mam ochotę postrzelać, a raz pojeździć :)

To samo z autami, ale było od początku, skoro płacimy komuś tą polisę, to po co jeszcze jakiś zły gracz?

Są oczywiście tego plusy i minusy, ale pytam co Wy o tym sądzicie, czy ten dodatek jest korzystny czy negatywny?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

GTA Online nastawione jest bardziej pod RP/RPG, niż zabijanie przechodniów. Było to widać już po jego premierze. Niektórym może się nie podobać, mi przeciwnie.

Fajnie, że wprowadzili takie coś. Można pobawić się w realizm, co w poprzednich częściach (bez modów) nie było raczej możliwe. :-)

Opublikowano

GTA Online nastawione jest bardziej pod RP/RPG, niż zabijanie przechodniów. Było to widać już po jego premierze. Niektórym może się nie podobać, mi przeciwnie.

Fajnie, że wprowadzili takie coś. Można pobawić się w realizm, co w poprzednich częściach (bez modów) nie było raczej możliwe. :-)

hmm bardziej mi chodzi o to, że jak z moją ekipą nam się nudzi to robimy rozpierduchę na pół miasta. Potem każdy kończy ze złym stanem psychicznym. Zabijanie graczy ok, ale za zabicie przechodniów i policji to już przesada :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

hmm bardziej mi chodzi o to, że jak z moją ekipą nam się nudzi to robimy rozpierduchę na pół miasta. Potem każdy kończy ze złym stanem psychicznym. Zabijanie graczy ok, ale za zabicie przechodniów i policji to już przesada :)

Dokładnie myślę tak samo, zabijanie graczy powinno się liczyć do stanu psychicznego lecz na przechodniów i policję nie powinno to działać, ponieważ przechodniów jest masa i każdy gracz ich zabija dla ''fanu'' więc jest to bez sensu. Lecz tak jak Kłark pisze GTA Online jest nastawione pod RP i raczej tak już zostanie.

Opublikowano

Stan psychiczny to dobra sprawa ;) gdy staje się lekko ròżowy lub biały przypomina mi o tym, by potępić troche ludzi

Opublikowano

dla mnie przechodnie i gracze są okej. ale policjanci to bez sensu bo przecież musimy się bronić, a tak to tylko spieprzać :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...