Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

(0xc000007b)

LanoMC

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam taki okropny problem, już przy drugiej grze (Pierwszą był symulator farmy spyracony) wyskakuje mi ten błąd, dokładniej pisze coś tam że aplikacja została nie poprawnie uruchomiona... aktualnie odpalam grę Real Boxing na 64 bitowym windowsnie 7 Home Premium, próbowałem już wielu metod, lecz z góry mówie że format to kpina a nie pomoc, gdyż jest to komputer który ma miesiąc dopiero...

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawdź na stronie Microsoftu odwołanie do linki z błędem i skontaktuj się z supportem skoro masz oryginalny Windows dostaniesz pomoc bez problemu i to po polsku

to samo wraz z poradami jak usunąć błąd masz na google , wystarczy wpisać numer błędu i poszukać w dziesiątkach rozwiązań tego które rozwiąże problem, nikt nie jest w stanie podać który z tutoriali okaże się właściwy dla twojej konfiguracji sprzętu

ogólnie problem dotyczy braku bibliotek Visual C++  ( znajdziesz na google bez problemu dla swojej wersji systemu albo na stronie MS ) albo nie zainstalowanych sterowników do jakiegoś urządzenia głownie płyty głównej albo grafiki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...