Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciał bym zobaczyć co ten bot tak wg daje ale czy mogę go spokojnie ściągnąć? Bo niby ten hackshield wprowadzili, trzeba coś pobrać by to obejść?Sry że tak pytam ale nigdy tego nie używałem i z ciekawości chce zagrać ze 2 mecze by sprawdzić :D

@Edit

Jak ściągam pisze failed download co to jest?

Opublikowano

@"Ronter" proponuje zamazac nick bo masz tam okienko z bolem i to nie jedno xD zaraz sie jakas k***a znajdzie i cie podpierdoli do riotu :)

Popieram. Już lecę do raajotówwww. Masz przerąbane, rajoty pokażą ci gdzie raki zimują. Nie ważne na jakich skryptach kolego będziesz grał stwierdzając po Twoim IQ z Silver nie wyjdziesz. Tak by nie spamować to na początek polecam skrypt do lb i trzymanie spacji na brązy starcza.
Opublikowano

@Ronter proponuje zamazac nick bo masz tam okienko z bolem i to nie jedno xD zaraz sie jakas k***a znajdzie i cie podpierdoli do riotu :)

Mój błąd wrzucałem na szybko i zapomniałem :D

Opublikowano

Nie ma to tamto i tak już zgłoszony.

I co z tego? :D Myślisz że się przestraszyłem? Jesteś w błędzie to tylko gra i nie raz bana już dostałem więc...

A jak z Nitrem było, myślisz że zwykli playerzy go nie zgłaszali? Dopiero jak Disu go zgłosił to dostał bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...