Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kakashi czy Itachi? Kto lepszy? Jak zamienic Primary Recruit Proofa za Mid Recruit Proofa?

met4xaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli posiadasz Vipa4+ to Itachi jest o wiele lepszy , jeżeli vip0-3 to kakashi. Zamienić możesz w treasure map , ale jest to wymiana 5:1 . Pozdro! :)

Opublikowano

Jeżeli posiadasz Vipa4+ to Itachi jest o wiele lepszy , jeżeli vip0-3 to kakashi. Zamienić możesz w treasure map , ale jest to wymiana 5:1 . Pozdro! :)

BZDURA!

itachi jest o wiele lepszy od kakashego nawet jeśli nie ma VIP'a . Co do proofów: wchodzisz w treasure map klikasz proof master później powinieneś ogarnąć.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Bzdurą jest rekrutowanie itachiego bez vipa4 , bo ulepszony kakashi ma o wiele lepsze statystyki i pasyw, a skill ma tylko 5% mniej dmg'u co u itachiego normalnego. Jeżeli nie przeanalizujesz dokładnie postaci po/przed upgradem i ich pasywów/statów/skilli to nie polecam się udzielać i psuć komuś konta. Pozdrawiam :D

Opublikowano

@Pushuje

Bzdurą jest rekrutowanie itachiego bez vipa4 , bo ulepszony kakashi ma o wiele lepsze statystyki i pasyw, a skill ma tylko 5% mniej dmg'u co u itachiego normalnego. Jeżeli nie przeanalizujesz dokładnie postaci po/przed upgradem i ich pasywów/statów/skilli to nie polecam się udzielać i psuć komuś konta. Pozdrawiam :D

Sprawdzałem i jakoś zbytnio nie widać po DMG tych różnic (jeszcze pamiętaj że itachi jest bardziej rozwojowy bo może autor tematu w przyszłości zainwestuje w V.I.P'a kto wie..)

A co do skilli:

Itachi: (Attack all enemies, growing rate 155%, decrease enem'ys defense by 15% for 3 rounds.)

Kakashi (evo) Attack all enemies, growing rate 150%, decrease enemy's speed by 7% for 3 rounds.

Jak widać skill itachiego (bez evo) jest lepszy a staty da się podciągnąć eq/potency. 

@P.S- sam pytałem się +100lvl'i co wybrać i jedno głośnie powiedzieli że bardziej się opłaca iść w itachiego dlaczego to już wyżej napisałem 

@Zapomniał bym jeśli patrzysz tylko na growing rate to pozdrawiam może cię nakieruje:  decrease enem'ys defense by 15% for 3 rounds.)

vs   decrease enemy's speed by 7% for 3 rounds.

I nie nie chce nikomu popsuć konta, po prostu piszę to co uważam i kto według mnie jest lepszy mam do tego takie samo prawo jak ty :).

@Poniżej podaje stronę ze statami,skillami,pasywami:

http://unlimitedninja.wikia.com/wiki/Unlimited_Ninja_Wiki_(Ultimate_Naruto)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie podciągniesz statów eq i potency bo równie dobrze potency i eq możesz do kakashiego ulepszyć. Ja nie musze pytać 100 lvli bo sam mam prawie 100 i gram na 2 lub 3 koncie już z czego na poprzednich używałem kakashiego i był o wiele lepszy niż nie ulepszony itachi no-name'ów (pisze tak o randomowych typach z serwera o pozycji na arenie wcześniej(przed ulepszeniem kakashiego) wyższej). I te 15% redukcji defa nic Ci nie da jak ulepszony kakashi Ci ściągnie wczesniej caly team, bo ma lepsze staty=szybciej i mocniej atakuje. Do tego w pasywie ma avoid injury rate dodatkowo= mniejsza szansa na stuna i punch rate=szansa na podwojny atak, we wszystkim praktycznie jest lepszy niż nie ulepszony itachi. Ale jak napisałeś każdy ma swoje zdanie na ten temat :)

PS: Ciesze się, że przynajmniej ktoś jeszcze z polaków gra. Trzeba jakoś te forum rozkręcić nie sądzisz? :D

Opublikowano

Nie podciągniesz statów eq i potency bo równie dobrze potency i eq możesz do kakashiego ulepszyć. Ja nie musze pytać 100 lvli bo sam mam prawie 100 i gram na 2 lub 3 koncie już z czego na poprzednich używałem kakashiego i był o wiele lepszy niż nie ulepszony itachi no-name'ów (pisze tak o randomowych typach z serwera o pozycji na arenie wcześniej(przed ulepszeniem kakashiego) wyższej). I te 15% redukcji defa nic Ci nie da jak ulepszony kakashi Ci ściągnie wczesniej caly team, bo ma lepsze staty=szybciej i mocniej atakuje. Do tego w pasywie ma avoid injury rate dodatkowo= mniejsza szansa na stuna i punch rate=szansa na podwojny atak, we wszystkim praktycznie jest lepszy niż nie ulepszony itachi. Ale jak napisałeś każdy ma swoje zdanie na ten temat :)

PS: Ciesze się, że przynajmniej ktoś jeszcze z polaków gra. Trzeba jakoś te forum rozkręcić nie sądzisz? :D

Kiedyś były teamty ba, nawet była duża aktywność lecz większa ilość osób po po prostu przestała grać z różnych powodów (pewnie przez np. zaniechanie nagrywania przez yt'berów tej gry)

@Top: Co do proofów: wchodzisz w treasure map klikasz proof master później powinieneś ogarnąć.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Eh te sprzeczki, aby rozwiac watpliwosci powiem tak. Itachi nie ulepszony w porownaniu do kakashiego takze nie ulepszonego jest lepszy jesli chodzi o atak jak i zarowno statystyki. Faktem jest to ze na kakashiego nie potrzebny jest VIP, ALE po ulepszeniu kakashiego jestes nieznacznie silniejszy niz Itachi. Teraz przyjrzyjmy sie bonusom przy ich skillu, Kakashi da Twojej druzynie przewage nad przeciwnikiem dzieki szybszemu rozpoczeciu kazdego ataku natomiast Itachi oslabi obrone przeciwnika o 15%.  Ulepszanie kakashiego ma sens dopiero wtedy jesli jestes pewien ze bedziesz mial checi na dalsze zdobywanie zlotych dusz w barze u Tsunade, 800 zlotych dusz to jest juz krok blizej do konan, Kakuzu czy kogo tam wolisz.  Kolejnym wariantem na ktory trzeba zwrocic uwage jest to czy wolisz byc szybszy po ataku Kakashiego czy wolisz zadawac wieksze obrazenia po ataku Itachiego. Pamietaj ze szybkosc jak i atak sa wazne. Osobiscie mam Itachiego a raczej mialem, uzywalem go do 100lvl i spisywal sie na medal. moze kiedys przywroce go w szeregi postaci biernych. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...