Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NX

AlbertPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam do was jedno pytanie. Zauważyłem że większość graczy ma te itemy za NX. Słyszałem kiedyś że za wbicie tych większych lvli dostaje się NX. Jest wiele filmów gdzie ludzie na te skrzynki wydają po 200 000 a nawet 700 000 NX. Nie wierze żeby wydawali tyle prawdziwej kasy na 700 000 NX które idą na skrzynki. I chodzi mi o to czy są jakieś sposoby (nie hacki ani nic) żeby mieć darmowe nx legalnie? Naprawde nie chce mi się wierzyć że wydają aż tyle na tą gre..  Z góry dzięki

Opublikowano

Nie dubluj postów 

Jedyny sposób bezpłatny ale wolny , bardzo wolny to ankiety innego wyjscia nie ma 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ty się nie dziw, Niemcy co zarabiają po 5000 € na miesiąc, to dla nich to jak splunąć. Tylko polski naród jest taki głupi i dalej wybiera rząd, który g****o robi dla ludzi i bieda jest.

/ostatnio jakiś Niemiec robił giftaway za 100k nx, od tak :|

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Głównie filmiki są z Combat Arms America ( tam nx są tanie jak woda ).

A co do europejskich to Polacy mają źle bo wszędzie wchodzi Vat.

Przeliczyłem że jeśli nie było by w tym Vatu to nx były by tak tanie jak za granicą.

Jednocześnie na zachodzie Europy zarabiają dużo więcej :/

Ps. Jeśli jesteś zainteresowany tanimi nx to zapraszam na giełdę MPC, gdzie sam sprzedaję bo dość dobrych cenach :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Głównie filmiki są z Combat Arms America ( tam nx są tanie jak woda ).

A co do europejskich to Polacy mają źle bo wszędzie wchodzi Vat.

Przeliczyłem że jeśli nie było by w tym Vatu to nx były by tak tanie jak za granicą.

Jednocześnie na zachodzie Europy zarabiają dużo więcej :/

Ps. Jeśli jesteś zainteresowany tanimi nx to zapraszam na giełdę MPC, gdzie sam sprzedaję bo dość dobrych cenach :D

Co ty do kurrr pierdoooo? W naszym pięknym kontynencie nx kosztują zawsze tyle samo czyli 1,000 nx za 1 euro... i vat tu nic nie ma do rzeczy.

Za lvl nie dostajesz nx, darmowe nx mozesz dostac z konkursow oraz z platnych ankiet.

Opublikowano

Co ja pierdooo ?

No to ja pierdoooo że ceny NX w Polsce są w euro.

Nie dość że płacisz za kurs wymiany walut to jeszcze dopłacasz bankowi czy tam z PSC za to że zmieniasz walutę. Już jest drożej.

Ale nie o to chodzi z tym vatem, bo vat obejmuje ceny w złotówkach czyli sms.

Wg. Polskiego prawa wszystkie sms premium ( czyli takie jak na zakup NX ) zawierają 23% podatku Vat.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...