Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flejm polaczka XD

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie z innych państw właśnie kojarzą cebulaków z takiej strony :) Szkoda, że takie dzieci psują reputacje bo nie wszyscy Polacy tacy są :P

*nie wazne*

Opublikowano

Ludzie z innych państw właśnie kojarzą cebulaków z takiej strony :) Szkoda, że takie dzieci psują reputacje bo nie wszyscy Polacy tacy są :P

P.S. Dobrze zasłoniłeś jego nick Kamcio xDDDDDDDDDDDDD

Jak już napisałem, to nie mój screen. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Miej go Boże drogi w opiece, tylko Ty możesz uwolnić tą zbłąkaną duszę od wiecznych tortur..

Zdrowaś Maryjo, Łaskiś pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego Jezus.

Mam nadzieję, że Kamcio zrozumiał swój błąd i nigdy już nie obrazi bliźniego swego.

Opublikowano

Hahaha szkoda że na takich ludzi to w każdej grze trafiam, dziś grałem katą miałem jak dobrze pamiętam 14/2 to koleś mnie wyzywał i groził reportem za c**j wie co... No nic nic nie poradzimy że są takie cebulaki :)

I tak że nie napisał 1vs1 bo to cały czas tak jest a jak wyślesz zapro to nie zaakceptuje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...