Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc User already loged in

kartonik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nic nie pisze i też nikt nie gra bo tylko ja znam dane konta

Jest to niemożliwe ... Jak pokazuje, że ktoś gra to ktoś musi grać. Zobacz w opcjach konta, jakie ip było ostatnie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Często się konto buguje, zwłaszcza jak miałeś jakiegoś crasha.. Po prostu spróbuj zrobić nowe konto, zaloguj się i sprawdź, czy postać jest na serwerze przez User List. Może jednak gra w jakimś pokoju ktoś :)

Opublikowano

ciekawe jak bo ja nie wiem gdzie jest ten "User List".

User List "nie istnieje" od 3 tygodni.

Zobacz po ostatnich ip czy nikt ci się nie logował na konto.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ogulnie to ja kupiłem konto od kolegi

Zmieniles haslo i emaila?

Moze sie zorientowal i sobie gra i gra...

MAL

Opublikowano

nie wszystko zmieniłem

Dobra zamiast używać User List, który nei istnieje użyj szeptu.

Zaszeptaj i zobacz, cy jest ktoś zalogowany

By zaszeptać wpisz na czacie "nazwa

Nazwa to oczywiście tego konta na które nie możesz się zalogować. Pamiętaj o "

MAL

Opublikowano

Nie ma . Nic nie pokazóje

Czyli konto jest jednak niezalogowane ...

Zaloguj się na stronie i wejdź w moje konto > historia logowania i zobacz ip.

Sprawdź swoje IP i porównaj, czy się zgadza.

Swoje ip możesz sprawdzić na tej stronie:

http://www.moje-ip.eu/

MAL

Opublikowano

Dzisiejsze moje ip jest wogule inne

Próbowałeś się dzisiaj logować na konto?

Zmień hasło i emaila na jeszcze inne. Widać, że ktoś musi być na koncie.

MAL

Opublikowano

Tak logowałem się dzisiaj na konto i było ze widze serwery ja wybieram byle jaki to widze wszystko oprucz romów i po kilkach sekundach mnie wywala

Opublikowano

Tak logowałem się dzisiaj na konto i było ze widze serwery ja wybieram byle jaki to widze wszystko oprucz romów i po kilkach sekundach mnie wywala

No to teraz jest konto zbugowane i nic z tym nie zrobisz.

Chyba, że miałeś tak cały czas (od początku tematu)

Bt.w jest też możliwość, że masz zmienne ip. to by wyjaśniało inne ip dzisiaj.

MAL

Opublikowano

@ujmnji pozmieniałem to za pierwszym razem mnie wywalił serwer a za drugim pokazało że ktoś jest na koncie i za trzecim mnie wywaliło

W takim razie problem nie jest w tym, że ktoś jest na twoim koncie ... Problemem jest to, że konto jest zbugowane .. Na to nie ma rady.

MAL

Opublikowano

czyli musze czekac asz naprawią to ?

Zgadza się.

A ten user already logged in był winą buga. Konto po crashu było przez chwilę na serwie, więc jak logowałeś się 2 raz to prawdopodobnie jeszcze tam było.

MAL

Opublikowano

A nikt nie wie kiedy to naprawią?

Nie wiadomo. Obiecują to od 3 tygodni i jak widać 0 skutków.

MAL

Opublikowano

ogulnie to ja kupiłem konto od kolegi

ogólnie

Nie ma . Nic nie pokazóje

pokazuje 

Dzisiejsze moje ip jest wogule inne

w ogóle 

oprócz

Tak wiem 5%

czyli musze czekac asz naprawią to ?

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...