Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszkuję dobrego technika ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema. :)

A więc tak, poszukiwał bym dobrego technika który potrafi dodac bronie zbr itp na serwer jak i clienta ;p 

Mam postawione serwer Hamachi juz normalne ładnie działa tylko moim minusem jest to że nie za bardzo wychodzi mi to 

dodawane dla tego szukam osoby ktora podczas dodawania mni by pod uczyła i po jakimś czasie też bym to robił 

oczywiście nie chce żeby ta osób robiła wszystko za mnie bo tak nie wypada wykorzystywać ludzi, jeżeli znalazła by sie 

taka osoba to bardzo bym był wdzięczny, nawet żeby mi pokazała jak to dodac raz a następnym juz załapie szybko sie ucze ;)

no i mam w planach zrobienie czegos fajnego i ciekawego dla graczy ;p

przypominam e nie mam 14 lat jestem osobą pełnoletnią i biorę to na powaznie a nie żeby tylko sie zajarać tym ze o mam serwa itp 

tak że czekam na jakiego kol wiek technika będzie mi bardzo miło jeżeli ktoś napisze :)

Opublikowano

Hmm. Osoba pełnoletnia, ale trochę krucho z Twoją ortografią. 

Więc tak, mnie ogólnie to nie zachęca, wręcz odrzuca.

Ale życzę powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Piszę to na tel bo aktualnie jestem w pracy i tak trochę niezręcznie się pisze, za błędy przepraszam ale zrozumcie  jak to jest  w pracy :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...