Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TopGladiatusPl

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zapraszam was na mój serwer w którym pomógł mi gracz Norberstons ( zapraszam także na jego serwer )

Link: http://topgladiatus.cba.pl/

Serwer jest to baardzo łatwy! Będę dodawał cały czas jakieś nowe itemki na wyższy level. Itemek na najwyzszy level to 177!

Raty:

Exp: 3000% !!

Kasa: 1300% !!

Serwer powstał po to aby gracze mogli się dobrze bawić. Rubiny są za free. Wystarczy do mnie napisać. Drop kasy i exp jest dopasowany tak aby gracze mogli walczyć między sobą na arenie czyli PvP. Jest to mój pierwszy serwer, cały czas się uczę coś dodawać, zmieniać i itp. To chyba tyle heh. Zapraszam do zagrania i czekam na nowych graczy. Co jakiś czas będą eventy w których będzie można zdobyć specjalne itemki, więcej kasy, więcej expa i itp :) 

Pozdrawiam!

Opublikowano

nie polecam, kolejny gotowiec.

#edit

i nie polecam wspolpracowac z Norbertsonsem, nie chce dostac warna wiec wyzywac nie będę, ale powiem tyle, ze koles nic nie umie i o kazdą drobnostke przychodzi do mnie, abym mu to napisal xD

Opublikowano

Spoko. Komentuj sobie. Mam wylane na twoje komentarze.. Pisz co chcesz , hehe. Jestem początkującym! Serwer zrobiłem aby nauczyć się czegoś i na przyszłość zrobić coś lepszego! Sorki, nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Nie dorastasz mi nawet do pięt... Boli cię coś? To idź do lekarza.

Opublikowano

Spoko. Komentuj sobie. Mam wylane na twoje komentarze.. Pisz co chcesz , hehe. Jestem początkującym! Serwer zrobiłem aby nauczyć się czegoś i na przyszłość zrobić coś lepszego! Sorki, nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Nie dorastasz mi nawet do pięt... Boli cię coś? To idź do lekarza.

nie dorastam ci do pięt? co umiesz? zdefiniować zmienną? a sorry, tego też nie. na tym silniku napisanym przez jakiegos idiotę, ktory chyba nawet podstaw nie zna, nic sie nie nauczysz.

Opublikowano

Potwierdzam: Mało wiem. Pobrałem gotowy silnik (nie pamiętam z jakiej strony). Spolszczyłem, dodałem pracę.

Najwięcej zrobiłem w bazie danych, bo tam dodaję przedmioty, stworki itp.

PS: Na Twoim silniku nie działają niektóre grafiki przedmiotów.

Np. łyżew. Bo masz moją bazę danych a nie masz wszystkich moich grafik.

Edit:

Zrobiłeś serwer na odwal. W administracji jest, że ja zrobiłem twój serwer i Tillage.

Nie kłam, że usunąłeś chat: http://topgladiatus.cba.pl/chat.php

baner.png

Opublikowano

Przypominam o zachowaniu kultury w dyskusji. Jeśli nie macie gdzie takich spraw załatwić, to jest takie coś jak "PW" ;)

Dla mnie serwer jest zwykły jak i inne, nic nie ma tutaj ciekawego i jeszcze te białe obrazki po rogach. Maskara... 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Nie polecam bug na bugu szkoda czasu :P

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

na tym silniku nauczysz się jedynie... jak go jeszcze bardziej zbugować. :D

edit:

zapomniałbym. ten silnik nie jest pracą użytkownika Norbertsons  on tylko dodał pare itemków/wypraw (wszystko i tak było w silniku, wystarczyło do bazy dodać) i przypisał kod sobie.

Opublikowano

na tym silniku nauczysz się jedynie... jak go jeszcze bardziej zbugować. :D

edit:

zapomniałbym. ten silnik nie jest pracą użytkownika Norbertsons  on tylko dodał pare itemków/wypraw (wszystko i tak było w silniku, wystarczyło do bazy dodać) i przypisał kod sobie.

Prawda

Opublikowano

nie polecam wbiłęm 1000 poziom i mi konto usuneli bo wmawiali mi ze na bocie :*** Calusy najgroszy serwer

wystarczy ze pojdziesz sobie na jakiegos moba ktory ci nie zabiera duzo hp i zablokujesz F5. lvl i gold sie sam nabija a ty w tym czasie mozesz np. isc pograc w noge ;P

Opublikowano

To jest zdanie twierdzące i szkoda mi czas na was , jak  macie wykupione prawa do tej gry od gameforge to możesz iść sb gdzie tam chcesz  Rozmowe uważam za zamkniętą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...