Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook - nieprawidłowy adres IP

MisioBujca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem dotyczący facebooka. Gdy wchodzę na facebooka na pierwszej stronie nie mam strony głównej czy okna logowania a mam wyświetloną informacje o błędzie który nastąpił.

A oto treść tego błędu...

Próbujesz uzyskać dostęp do Facebooka, korzystając z adresu IP (Internet Protocol) powiązanego ze źle skonfigurowaną opcją operatora internetowego (ISP – Internet Service Provider) lub nieprawidłowo działającym urządzeniem. Jeśli uważasz, że jest to wynikiem błędu, przekaż nam więcej informacji na ten temat.

I tutaj pada pytanie, jak to naprawić ? Wysłałem już zgłoszenie do ST facebooka i czekam na odpowiedź. Bedę musiał użyć zmieniarki ip czy jakoś zabezpieczyć moje ip ?

Dzięki za pomoc !

Opublikowano

Raczej będzie chodziło o jakieś zabezpieczenie, nie miałem jeszcze tego konfliktu, ale być może masz jakiegoś wirusa. 

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

odwiedzałeś przez facebooka jakieś aplikacje? Być może po prostu coś u nich.

Np. Metalowa Czestochowa? Lub inne, jakieś aplikacje od niezaufanego producenta?

01285488766390985517.png

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj (środa) mam to samo.

Nic nie zmieniałem, nic nie grzebałem przy internecie na fb też nie robiłem nieczego 'podejrzanego'. Nie jestem w stanie w ogóle wejść na stronę logowania na fb.

Kontaktowałem się z obsługą fb, lecz nie uzyskałem pomocy.

Nie...jetse to provlem z adressem ip który jest podobno niebezpieczny bo został przez kogoś zgłoszony...WTF ?!

Również to mi odpisali. Zacząłem się dopytywać o co chodzi to dostałem informację, że prawdopodobnie nie mogę zalogować się na swoje konto (wtf) i w tym celu mam im przesłać skan dowodu osobistego. Po spełnieniu ich prośby odpisali mi... jeszcze raz to samo.

Opublikowano

Nie...mam adres ip który jest podobno niebezpieczny bo został przez kogoś zgłoszony...WTF ?!

Przeinstaluj sterowniki.

Komputery zawierające poufne dane nie powinny być wpięte do Internetu a tylko do wewnętrznej, zamkniętej sieci. Czy Twoje tak są wpięte?

01285488766390985517.png

Opublikowano

Przeinstaluj sterowniki.

Komputery zawierające poufne dane nie powinny być wpięte do Internetu a tylko do wewnętrznej, zamkniętej sieci. Czy Twoje tak są wpięte?

Boże święty....rozmawiasz o zupełnie innej rzeczy. Nie mam sterowników do karty sieciowej ale to i tak nie jest z tym związane.

Opublikowano

Spróbuj założyć nowe konto i powiedz czy dalej masz to samo.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja nawet tego nowego konta nie mogę stworzyć bo gdy wpisuję facebook.com to wyświetla mi ten komunikat co napisałem wyżej i mogę tylko wysłać zgłoszenie...

Opublikowano

Ja również mam ten problem od wczorajszego wieczora. Pisałam ze znajomym na czacie, nagle mnie wylogowało, a później pojawił się ten komunikat. Bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki. Załączam screena z przeglądarki.

post-1226138-0-24105500-1407411457_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj założyć nowe konto i powiedz czy dalej masz to samo.

Wchodząc poprzez proxy wszystko działa normalnie. Problem pojawia się tylko przy korzystaniu z własnego IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...