Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków

damian932

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko jak w temacie znacie albo macie jakies Wh , Aim czy no Recoli do WolfTeam Jak ktoś ma i chciałby sie podzielić prosze o link do Downoload albo jakieś wskazówki skąd moge dostac takie cus

Opublikowano

Z tego co wiem to aktualnie nie ma żadnych działających cheatów, wszystkie które były zostały spatchowane jeżeli pokaże się jakiś cheat zapewne pokaże się tutaj na forum.

Opublikowano

uwielbiam kiedy wypowiadają się nooby z kd 1,50,ranga chorąży etc ;) Hacki są,mogę dać ale nie wiem czy to sens,bo co to za przyjemność  na nich grać? ;> 

Opublikowano

Znaczy mam 2 konto i chce nie raz se pograc na nich tak odstresowac sie pobawić więc Bardzo niezmiernie był bym wdzięczny jeźeli byś dał podzielił sie cheatem

Opublikowano

hmm,gdybyś uzasadnił po co Ci te wh to  może jeszcze,ale mam dość plagi idiotów na wh,na banalnych mapach typu :strefa śmierci/labolatorium.. Nie uważasz że tego jest za dużo? Zamiast brać przykład z idiotów to może z nimi powalcz ;> PS, drugie konto czy pierwsze to nie ważne,bana dostajesz na HWID więc oba konta zbanowane-(lecz HWID jest baaaardzo łatwo zmienić) :>

Opublikowano

Ja mam na sell dwa różne wh :D 

W sumie masz racje z tymi baranami na labo i strefie. Przesadzają tam.... Latają i wbijaja staty na rympał po 30/5 ^^

ledwo wychodzisz i bum.... bania... leżysz xDDD az chce się grac ;x

Opublikowano

uwielbiam kiedy wypowiadają się nooby z kd 1,50,ranga chorąży etc ;) Hacki są,mogę dać ale nie wiem czy to sens,bo co to za przyjemność  na nich grać? ;> 

Daj Linka co ci zalezy ty jesteś koxem  my lamimy daj sie zabawić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...