Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Coś dobrego za 6.3

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem o Zedzie/Fizzie/Syndrze, VI/Elise/Rengarze, Treshu/Leonie, Lucianie/Varusie/Gravesie (nie za 6.3k) oraz o kilku innych, mocnych championach na linie. Ziggs, Fiora, Ahri, Lulu, Draven? Polećcie mi coś mocnego i mobilnego w miarę, dobrego do ganków, zabijania, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ziggs ale to trzeba wiedzieć jak nim grać. Jak ogarniesz go w 100% to w team fightach jesteś bestią

Do SoloQ na midzie polecam Syndrę. Burst, AoE stun, ściągasz wszystko na combo ale płacisz za to mobilnością. 

Opublikowano

Ziggs ale to trzeba wiedzieć jak nim grać. Jak ogarniesz go w 100% to w team fightach jesteś bestią

Do SoloQ na midzie polecam Syndrę. Burst, AoE stun, ściągasz wszystko na combo ale płacisz za to mobilnością. 

O Ziggsie to wiem, że ma kopa, a co do Syndry to fakt, zgodzę się z tą mobilnością. Co powiesz na Luciana obecnie? Opłaca się go kupić? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

O Ziggsie to wiem, że ma kopa, a co do Syndry to fakt, zgodzę się z tą mobilnością. Co powiesz na Luciana obecnie? Opłaca się go kupić? 

Moim zdaniem tak, dalej można nim sporo ugrać. Nie jest już over powered, jest już tylko silny. Dashe ma i tak stosunkowo szybko z buildem pod CD. 

Opublikowano

Moim zdaniem tak, dalej można nim sporo ugrać. Nie jest już over powered, jest już tylko silny. Dashe ma i tak stosunkowo szybko z buildem pod CD. 

Tak, racja. Zabolał mnie trochę nerf E i zasięg, ale coś za coś. A taki Zed na midzie? Grałem dziś i nawet idzie ugrać. Po prostu szukam czegoś, co zabija w sekundę, ucieknie i nie zginie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, racja. Zabolał mnie trochę nerf E i zasięg, ale coś za coś. A taki Zed na midzie? Grałem dziś i nawet idzie ugrać. Po prostu szukam czegoś, co zabija w sekundę, ucieknie i nie zginie. 

ADC zrobi QSS, APC zhonyie i masz problem. Dochodzi exhaust od supporta, imo bad idea na gold 1 +

Opublikowano

ADC zrobi QSS, APC zhonyie i masz problem. Dochodzi exhaust od supporta, imo bad idea na gold 1 +

Czyli Zed odpada myślę. Może coś do jungli lub support, jak VI lub Thresh. Rozgrywałem nimi gry i szło mi nieźle. Lub też jakiś dobry solo toper. No i bez banów na rankedach ofc. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

vi jak chcesz zajebistego junglera, thresh/braum jak supporta,  ziggsa/syndre jak mida. na topa to najlepszy jest renekton, ryze, jax, trundle, shyvana itp. za 6,3 nie ma raczej co kupowac z toperow. jednak mozesz  pokusic sie o aatroxa, ma sustain, jesli go ogarniesz to mozesz zrobic na poczatkowych lvlach first blooda dzieki swojemu "w". jest grany na europejskich lcsach. jest tankowaty, ma dobra inicjacje, jesli kupisz GA to masz 2 niesmiertelnosci. 

Opublikowano

Zed jedna z lepszych postaci

+mobilna

+niezly dmg

+latwa ucieczka

+moze walnac 2 razy z q i e

+zabujcze combo

-ciezko rozwalic tanka :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...