Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon do 600-700zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim.

Poszukuję telefonu, gdyż mój były samsung galaxy s II trafił do wody i po wielu naprawach nadal ładuje się bez ładowarki i wytrzymuje jakąś godzinę z używaniem (około 3 bez). Pomimo tego, iż uważam, że jest, a właściwie był to bardzo dobry telefon zdecydowałem, że go sprzedam. W pierwszym komisie, w którym byłem dadzą mi za niego max 250 zł (jutro pojadę do innych komisów). Jestem w stanie dopłacić te 400/500 zł, oczywiście nie obrażę się, jeżeli będzie jakiś tańszy.

Chciałbym, żeby telefon miał duży, szeroki ekran, działał bezproblemowo, szybko (duża pamięć RAM), miał bardzo dobry aparat (minimum 8mpx). Windows czy Android to jest mi raczej obojętne, ale skłaniam się bardziej ku androidzie.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Tabacashi.

Opublikowano

Do opisu pasuje Galaxy S3 - ma duży ekran, RAMu zwyczajnie (1 GB ) ale ma świetny aparat. Możesz jeszcze sprawdzić Motorolę Moto G.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A tu będzie problem znaleźć smarta z 2GB ram

W mydłach tak , w Chińczykach 2GB ramu to standard .

Asus Zenfone 5 2/16 , nie bież wersji 2/8 bo ta ma gorszy procesor. 

Masz jeszcze Xiaomi Redmi note - 5.5" 

Coolpad 7230 - Tutaj masz 1GB ram ale za to 5,5" , 8 rdzeni i aparat 13MPX a i jest tańszy

Opublikowano

Do opisu pasuje Galaxy S3 - ma duży ekran, RAMu zwyczajnie (1 GB ) ale ma świetny aparat. Możesz jeszcze sprawdzić Motorolę Moto G.

galaxy s3 to staroć, bez zmiany romu tutaj w ogóle nie powojujesz. Xiaomi do tej ceny.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

galaxy s3 to staroć, bez zmiany romu tutaj w ogóle nie powojujesz. Xiaomi do tej ceny.

Bzdura, do aparatu i wydajności po modyfikacji systemu nie mam żadnych zastrzeżeń. Spowalnia go jedynie TouchWiz.

Opublikowano

Bzdura, do aparatu i wydajności po modyfikacji systemu nie mam żadnych zastrzeżeń. Spowalnia go jedynie TouchWiz.

Spadł mojemu koledze raz i poszła szybka, ale żeby wymienić szybkę potrzeba wymiany ekranu ot tak :) Gry na nim lagują w uj, stary telefon. Za tą cenę masz o wiele lepsze telefony np. od mniej znanych firm.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Spadł mojemu koledze raz i poszła szybka, ale żeby wymienić szybkę potrzeba wymiany ekranu ot tak :) Gry na nim lagują w uj, stary telefon. Za tą cenę masz o wiele lepsze telefony np. od mniej znanych firm.

No to po to są ROMy ;) Oczywiście zgadzam się, że są lepsze telefony :)

Opublikowano

Razer nie rozśmieszaj mnie, Galaxy S3 był kiedykolwiek dobry? Miałem go w rękach, kilku moich znajomych go ma i o dziwo wszyscy narzekają, wystarczy zapchać TROCHĘ kartę SD i lagi na pulpicie gwarantowane, poza tym Amoled tutaj jest jeszcze w wersji ALPHA :) 

lownfast

Opublikowano

Byłem w komisie i odradzali właśnie S3.

Co powiecie o LG G Pro Lite? Bardzo duży, aparat 8 mpx, tylko RAM'u ma tylko 1GB.

Co z tą motorolą moto g? ew. propozycja @TwojPsycholog mi się spodobała. Tyle, że ten Asus Zenfone 5 2/16 jest mega trudno dostępny ;/

Dziękuję wszystkim za dotychczasowe odpowiedzi i dalej proszę o radę.

Opublikowano

Razer nie rozśmieszaj mnie, Galaxy S3 był kiedykolwiek dobry? Miałem go w rękach, kilku moich znajomych go ma i o dziwo wszyscy narzekają, wystarczy zapchać TROCHĘ kartę SD i lagi na pulpicie gwarantowane, poza tym Amoled tutaj jest jeszcze w wersji ALPHA :)

Proszę Cię :) Wgrywasz CyanogenModa, instalujesz SD Maid i po lagach :) Ja Galaxy S3 mam od światowej premiery, więc się przyzwyczaiłem. Tak wgl polecałem S3 głównie ze względu na aparat ;)

@Tabacashi

Moto G kupisz nową za ~700 zł, dostajesz ekran HD, dość duży, oraz najlepszą wydajność za telefon w przedziale cenowym 600-700 zł. Telefon ma 1 GB RAMu. Aparat ma lekko słabawy. Działa na KitKacie, dzięki czemu nie będziesz miał lagów (na KitKacie lagująca na maxa Neo V zyskała drugie życie :-) ).

Opublikowano

A ja polecę Motorole Moto G, ekran HD gorilla glas, 4 rdzenie snapdragon 400. Nie ma nic lepszego w tej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...