Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS - Ile będę miał na tym sprzęcie?

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam pobrać FIFA 14 - Demo (Oczywiście za darmo) i zobacz czy Ci ruszy. Sprawdż tam liczbę FPS i będziesz wiedział czy Ci pójdzie.

Fife Demo pobierzesz z Origin. Jak nie będziesz wiedział gdzie to pisz ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Polecam pobrać FIFA 14 - Demo (Oczywiście za darmo) i zobacz czy Ci ruszy. Sprawdż tam liczbę FPS i będziesz wiedział czy Ci pójdzie.

Fife Demo pobierzesz z Origin. Jak nie będziesz wiedział gdzie to pisz ;)

Nie muszę pobierać dema, ponieważ mam oryginalną- zakupioną na Origin wersję Fifa14, lecz pytam, bo mam słaby internet i będzie mi pobierać parę ładnych godzin. 

Więc ile FPS mogę posiadać?

Opublikowano

Twój komputer spełnia podstawowe wymagania z grą więc na 100% grę odpalisz. Dalej cięzko mi jest powiedzieć na oko ile będziesz miał FPS'ów. Na tę chwilę mogę Cie zapewnić że grę odpalisz i pograsz na średnich wymaganiach. Jak skonfigurujesz dobrze grę to i powinieneś na wysokich odpalić :)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Odpalić, odpali - ale odpali w może 15 fps. W Fifie liczy się płynność, abyś mógł jak najszybciej reagować na ruchy itd, na najniższych na 60 fps będziesz miał - czyli płynnie.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...