Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza broń/bronie dla szturmowca

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odwieczne pytanie czyli ''jaka broń jest najlepsza?''. A odpowiedz jest niezwykle prosta: Najlepszą bronią jest ta, przy użyciu której uzyskujesz najlepsze wyniki. Nie ma co kombinować, ogarnięty gracz sam sobie znajdzie najlepszą broń DLA SIEBIE, a ci mniej utalentowani gracze nawet jeśli będą grali giwerami uznawanymi za najlepsze to i tak będą lamić, tak to już jest :)

lts2.png

Opublikowano

Mam tak że raz mi idzie dobrze aekiem raz m16a3 raz dobrze snajperem raz dobrze czymś innym muszę trochę pograć czymś/kimś zanim zacznę mieć jakieś lepsze statystyki dla tego zazwyczaj na podbojach latam samolotem bo nie widzę się zbytnio w piechocie chyba że jako sniper, odblokuj sobie bronie idź na jakiś TDM pograj każdą przez 10 minut i porównaj z którą jest Ci wygodniej.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Każdy ma swoją ulubioną broń. Musisz pograć ze wszystkimi broniami u szturmowca i patrzeć, którą najlepiej Ci się zabija.

Zależy to również jaka mapa. Jeżeli jakaś mała jest (typu kanały) to bardzo dobre są szybkie bronie typu Famas, M5K

Opublikowano

Moją ulubioną bronią jest  ♥F2000♥ i serdecznie Ci go polecam  :D

Mój setup(CQ): kobra + chwyt + tłumik płomieni  :D

Posiew niezły, ale na bliskie dystanse ... MMM miodzioo :3 

PS. Po długim czasie gry doszedłem do wniosku, że KAŻDA BROŃ JEST ŚWIETNA!!! Musisz tylko je "opanować i oswoić"   :)

Powodzenia i pozdrawiam.

Opublikowano

Posłuchaj :-)

To zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE od Ciebie  :)

W zależności, z którym lepiej Ci idzie(co do kolimatorów).

Celownik należy dostosować do mapy / trybu na jakim grasz.

Jeśli "Walka w zwarciu" to holo / mechaniczny, a nie np. x8 / x4, choć jak mówiłem to wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twojego stylu gry.

Pozdrawiam  :P

Opublikowano

nie bo pytam czy holograficzny czy kolimator bo kolega coś mówił, że jeden z nich mocniej przybliża.

Holo ma większe przybliżenie lecz jest dłuższa animacja przybliżania kolimator ma mniejsze ale za to ma szybszą animacje.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...