Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcje na czat zniesione?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj grając rankeda zauważyłem, że nie mam blokady chatu, mimo tego, że miałem blokadę na 200 gier. Myślałem, że jakiś bug chwilowy, ale dziś logując się wszystkie blokady zniknęły. Riot dał jakieś ulgi czy coś? Podobno kilku graczom też Riot zlikwidował bany. Niemożliwe, żeby Rito było tak łaskawe. 

9a2de9.jpg

au81sj.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@offtop Już dzwonię do wójka z rito żeby kolejny nałożył

@top nadal są bo ja mam i nadal mi się zwiększa

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Możliwe, że Riot zaczął robić coś w tym kierunku, bo ostatnio za dużo tych niesłusznych blokad było. Być może chcą naprawić trybunał.

Opublikowano

Jeden gracz na grupie na Facebooku wstawił zdjęcie z blokadą na ponad 4.5k gier (4854 bodajże), lecz u mnie ma już nic. Też pomyślałem tak samo, jak @Zarax, że chcą coś w tym kierunku zrobić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeden gracz na grupie na Facebooku wstawił zdjęcie z blokadą na ponad 4.5k gier (4854 bodajże), lecz u mnie ma już nic. Też pomyślałem tak samo, jak @Zarax, że chcą coś w tym kierunku zrobić.

Pridestalker xD?

Zagraj kilka meczy to Ci blokada wróci :P 

Opublikowano

Pridestalker xD?

Zagraj kilka meczy to Ci blokada wróci :P

Oby nie, mam taką nadzieję, że nic mi nie zablokują już :P Jakiś noname to był :D

ezgif-com-effects.gif

Pasjonat
Opublikowano

A ja ciągle mam te +/- 30 jeszcze

BTW też widziałem typa na fb który pisał, że z bana na X gier po zalogowaniu dziś pokazało mu się że ma na jedną i po rozegraniu już nie wrócił mu ban ;)

.

Opublikowano

Ja zbijałem bana przeszło 100 gier +, potem dostałem tego na 205 gier, a dziś nic. Rozgrywam ciągle normale ... i ani jednego bana. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Beka z rito, mialem 140 zbilem do 35 i dzis wyskakuje ze zostala 1xd okej zagralem wylogowalem sie, zalogowalem i witam pierdolone 95 gier?! jebac cie rito

Opublikowano

Ja o dziwo nie mam żadnego reporta już, żadnego bana. Może szykują już Trybunał albo ktoś im się włamał na system :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oni od kilku dni likwidują bany na chat, może coś robią w tym kierunku? choć nie wydaję mi się. Ja mam już końcówkę bana na chat ale znając życie jak skończe dostanę nexta ;(

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Miałem 30 gier,dobra.Po rankedzie wyskoczyło mi nagle,że została mi tylko jedna.Rozegrałem kolejnego rankeda.A tu nagle kolejny block chat na 1500 gier.GG WP

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...