Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zlikwidować odrzut broni?

szpontix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko. Jak pisalem w poprzednich tematach jestem zielony jesli chodzi o wiele rzeczy zwiazanymi z kompami. Wiem ze jest takia opcja do zrobienia, ze bron nie ma odrzutu podczas strzelania. Nie wiem jak to sie nazwa i jak to zrobic.. ;/ Nie wiecie moze jak to zrobic? Nie chce byc cziterem. Poprostu zauwazylem, ze w tej grze w ch****** osob jedzie na box esp, albo aimie. Ja popbostu chce sobie ulatwic gre, i chyba do tego jest tez te forum. Juz pytalem jak zrobic box esp, ale czekam na odpowiedz, a teraz pytanie jak zrobic zeby celownik mi nie latal na boki/gora/dol? Widzialem na yt jak kolo w cheat engine 6.5 bodajze otworzyl gre. klikna taka ikonke obok tego co sie otwiera proces i dodal jakies trzy pliki, przelaczyl spowrotem na gre patrze, a to dziala. Byl jakis link do tych pliczkow w opise, no ale niestety wygasl... Bardzo was prosze o pomoc, z gory wielkie dzieki i pozdrowienia. ;]

Opublikowano

Chodzi ci o "No recoil " ? dzięki temu nie masz odrzutów jak strzelasz, chyba da się to zrobić w cheat engine ale nie jestem pewien. 

Opublikowano

tak tak. wlasnie szperam caly czas po necie od napisania tego tematu i to sie wlasnie nazywa no recoil. no wlasnie jak pisalem wyzej. Koles z filmiku wgral jakis trzy pliki. Byl link do nich, ale film jest stary i link wygasl. A nie znasz moze jakiegos programu czy cos? cos takieo co byloby uniwersalne czy cos? no potrzebuje czegos takiego na szybkosci bo zaczyna mnie to denerwowac jak kolesie z takim skilem rozwalaja mnie jak chca a ja nawet jednego zabic nie moge. Jeszcze tak dopisze... Pisalem temat o box esp. Jest mozliwosc pobrania czegos takiego do apb, ale za damo? Ewentualnie samemu zrobic najprostrzego? chodzi mi tutaj o te prostokaty i liie pokazujace polozenie przeciwnika. Nie chce aimbota ani nic z tych rzeczy. Poprostu chce ulatwic nieco gre...

Opublikowano

tak tak. wlasnie szperam caly czas po necie od napisania tego tematu i to sie wlasnie nazywa no recoil. no wlasnie jak pisalem wyzej. Koles z filmiku wgral jakis trzy pliki. Byl link do nich, ale film jest stary i link wygasl. A nie znasz moze jakiegos programu czy cos? cos takieo co byloby uniwersalne czy cos? no potrzebuje czegos takiego na szybkosci bo zaczyna mnie to denerwowac jak kolesie z takim skilem rozwalaja mnie jak chca a ja nawet jednego zabic nie moge. Jeszcze tak dopisze... Pisalem temat o box esp. Jest mozliwosc pobrania czegos takiego do apb, ale za damo? Ewentualnie samemu zrobic najprostrzego? chodzi mi tutaj o te prostokaty i liie pokazujace polozenie przeciwnika. Nie chce aimbota ani nic z tych rzeczy. Poprostu chce ulatwic nieco gre...

Sorry że dopiero teraz ale szukałem dobre trzy strony na googlach i nic nie znalazłem, poszukam jeszcze na zagranicznych stronach albo gdzieś na youtube ale wątpię żeby coś było. 

Opublikowano

No wlasnie nic nie ma. Szukalem. Sa linki gdzie trzeba podac numer, a te strony sa poprostu oszustwem i nic wiecej. Nie wiem. Moze ty bedziesz mial te szczescie i znajdzesz. Tez przeszukalem multum stronek z byle jakim cheaterm ale nic. A co do cheatow .dll    kiedy trzeba je wstrzykiwac? przed wlaczeniem gry? przy tym okienku malym zanim sama gra sie wlaczy? przed logowaniem? po wejsciu na districk? do tej pory jak prubowalem to wywalalo mi gre... Znaczy gra sie wylaczala, ale proces zostal...

Opublikowano

Nie opłaca się cheatować teraz w APB jest nowy anty-cheat i banuje za nawet najmniejsze rzeczy. Jak juz chcesz no-recoil i masz myszkę z funkcją macro to zrób w programie jakis dobry setup.

Opublikowano

Nie mam takiej myszki. A co do banowania... Byc moze, ale jak pisalem w innym temacie. Jak ktos czituje z glowa bana nie zlapie. Poza tym ja to bym tego cheatem nie nazwal, ale mniejsza o wiekszosc. Poprostu potrzebuje tego i wiem jakie sa konsekfencje i bede korzystac na wlasne ryzyko.

Opublikowano

Low-recoil jest właśnie najlepiej zrobić mając myszkę z funkcją macro, gdyż z samym cheatem, który zeruje odrzut się nie spotkałem. Jest triggerbot oraz aim ale to już jest banowane za same odpalenie.

Opublikowano

Czy za odpalenie to nie wiem, bo na yt sa setki cheaterow z aimem. A co do no recoil to tak jak mowilem koles sobie wstrzykna jakes 3 pliki przez cheat engine i nie odrzucalo. Nie wiem moze to sciema byla, ale takie cos widzialem, wiec pomyslalem ze takie cos istnieje i moze uda mi sie ogarnac

Opublikowano

1. Możliwe, że używają płatnych cheatów.

2. Patrz na datę kiedy oni to dodają. Jak ma to już z 2 tyg. to nie opłaca się tego pobierać.

Opublikowano

To sie domyslilem, ale sa cheaty ktore maja nawet ponad pol roku i sa nie do wykrycia. Ja mam np hacki do bfp4f i mam to od ponad 6 miesiecy i ani razu mnie nie zlapali...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Każdy przeciętny no recoil jak i ten robiony przez cheat engine jest banowany i wykrywalny gdyż albo zmienia wartość adresu (odpowiadającego za recoil) albo robi bałagan w pamięci co jeszcze łatwiej wykryć. Jedyny NO-RECOIL za który Cie nikt nie zbanuje to płatnego vip hacka który ma aimbota,wallhacka i całą masę zabawek niewykrywalnych ale za darmo takiego do tej gry nie dostaniesz. 

Osobiscie potrafie zrobić no recoil i inne cheaty jednak są one wykrywalne,gdyż Anty-cheaty poszły do przodu już...

3maj strone z najlepszymi niewykrywalnymi viphackami do gier ( najtańszy który by Ci odpowiadał 40zl na mieś) 

http://www.artificialaiming.net/forum/apb_hacks.php
beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

nawet jeśli nie masz 18 lat możesz mieć konto i karte visa do płacenia :)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...