Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić auto za J/$?

szpontix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odblokowalem kilka aut. I np. vegas 4x4 jest odblokowany, ale kupic nie moge. Jest pokazana waluta J a obok dolca. Zakladajac auto te kosztuje 999999999 J, a obok mam takie cos ''$..." i nie widze ile trzeba... Potem polecialem na social'u do NPC'a i zobaczylem takie autko podobne do mini cooper'a. Patrze, a tam cena w J i $. Mysle... Kurde starczy mi $, ale mam dylemat, bo mi malo zostanie. W koncu chce kliknac zeby kupic, a tu j*b jakis komunikat cos tam noob mobile xD zbytowe, ale czemu nie moge tego kupic? Skoro jest odblokowane to pytam sie czemu nie moge auta nabyc? I o co chodzi z ta waluta J? To sie jakos wymienia, jakis sposob to zdobyc? Tylko prosze o uproszczone odpowiedzi w jezyku polskim, bo ja to zieloy jestem. Gram kilka dnI xD

Opublikowano

Troche późno ale jak nadal nie wiesz

Na wszystko na socialu w Joker District potrzebujesz Jokery i normalne $.

J dostajesz za gre na Asylum / Baylan. Na Fight Clubach. A zwykłą kase zarabiasz na Social i zwykłych Districtach.

Na takiego Vegasa 4x4 z jednym slotem trzeba zbierać około 1,5 miesiąca

Tego Micro Noob Mobile nie opłaca się kupowac. Lepiej na markecie znaleźć podróbkę która miałaby jeden slot wolny.

BTW. jaki serwer ?

Opublikowano

Obeya EU1. Jakos tak to szlo. Gram jako Enfoncer czy jak to tam sie ma. A z tego marketu mozna tam swoje czesci wkladac? Jak zderzaki, felgi itp?

Opublikowano

Jak kupisz czyjeś auto lub gotowca z Armasa to nie masz możliwości edytowania go. Musisz mieć go kupionego w wersji stock. 

Nie opłaca się robić własnych aut, bo trzeba wydać prawdziwą kase na zderzaki itp. 

btw. Jak grasz przez steam to możesz dodac mnie na steam to coś Tobie pomoge, a jak nie przez steam to podaj nick w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...