Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler, ktory moze wycarrowac

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin

Ostatnio nim wyccarowałem praktycznie przegrany mecz, składam flare, hydre, trinity, frozen malet lub warmog.

AD/AP Carry pada w ułamek sekundy ;)

Opublikowano

Jakies inne propozycje? :D . WW odpada, bo ganki tylko z ulta ;/. Rengar rowniez odpada, poniewaz ten champ mnie jakos w ogole nie interesuje,gralem nim jak byl w rotacji i nie za bardzo mi sie podobal. Najlepiej tanki/offtanki na jungle, ktore oczywiscie moga wycarrowac.

#Edit

Czy taki lee sin może wycarrować w ego hell ? kolega mi mowi, ze nie za bardzo ( jest w g3) i mowi, ze oplacalne jest nim granie w wyzszych ligach...

Opublikowano

Jarvan 4

+łatwa jungla

+dobry dmg

+tankowaty

+shield, który daje Armor i Mresy

+doskok

+podrzucenie

+escape

+nawet mobilny

+świetne ganki

+dobry inicjator

+mocny w TF

Opublikowano

lee sinem w nizszych dywizjach mozna carrowac jak wszystkim innym, silver + nadal jestes w stanie carrowac ale nie tak samo jak w brazie, zabijajac wszystkich po kolei. lee sinem najlepiej wpasc wrogiemu junglerowi do lasu i zniszczyc go doslownie. wtedy bedzie 5v4, on bedzie odrabial straty a ty w tym czasie gankowal linie, ktore potrzebuja pomocy, a przeciwny jungler odrabijajacy straty w expie i goldzie nie bedzie mogl przyjsc na pomoc swoim sojusznikom, przez walki na liniach praktycznie powinny byc zawsze 2v1 lub 3vs2 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...