Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Problem ze znalezieniem main'a .

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubię grać postaciami agresywnymi lub bardzo defensywnymi , nawet dobrze mi szło Dariusem ale gdy miałem coraz większe elo zacząłem nim przegrywać ponieważ ja z moim teamem zazwyczaj nie kończyłem gry wcześnie a pózniej mogłem już tylko tankować . Szukam postaci która jest w stanie wygrać sama grę  ( nie znaczy że np. zabijać wszystkich 1 vs 5 tylko dobrze roamować przejmować objectivy itp. ) Chciałbym żeby była przede wszystkim dobra w mid game i late game . Chciałbym żeby ta postać mogła pójść przynajmniej na 2 linie i była dosyć mobilna i mało grana,  ( przede wszystkim nie może być banowana . )  linia na którą będę mógł iść tą postacią jest dowolna musi tylko spełniać warunki o których wspominałem . 

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta: Vi ! :)  Straaasznie pomocna drużynie, dobre ganki (chyba nawet jedne z lepszych w grze ), świetna do zaczynania tf, szybko niszczy budynki (trinity+E ora), nie banowana i bardzo fajnie się nią gra. Mam nią około 100gier+ zagranych razem z normalami i jeszcze się nie znudziła. Za każdym razem trzeba inaczej podejść przez inną ścianę przelecieć etc. Spodoba Ci się bo masz chyba podobny gust do mojego :)

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta: Vi ! :)  Straaasznie pomocna drużynie, dobre ganki (chyba nawet jedne z lepszych w grze ), świetna do zaczynania tf, szybko niszczy budynki (trinity+E ora), nie banowana i bardzo fajnie się nią gra. Mam nią około 100gier+ zagranych razem z normalami i jeszcze się nie znudziła. Za każdym razem trzeba inaczej podejść przez inną ścianę przelecieć etc. Spodoba Ci się bo masz chyba podobny gust do mojego :)

To nie wiedziałem, że w silverze można coś mainować, aha, pozatym na wiekszym elo jest banowana/pickowana bardzo czesto, więc jak masz coś pisać to się kur*a zastanów, pls.

@topic ja tam Ci polecam Riven, bardzo moblina postać jesteś w stanie nią grać na midzie/topie, a nawet w jungli ;) powodzenia.

Opublikowano

Również polecam Riven. Ona ma bardzo ciekawą mechanikę, stuna, podrzut, dasha, tarczę, 4x doskok lub odskok, boost do ad z ulta. Mozesz nią grać na topie na midzie jak i w jungli. Banalna farma, duży dmg i tankowata.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Według mnie Yasuo. Jest jedną z lepszych postaci do carrowania gier. Wystarczy tylko mieć dobry team comp, np. Malphite/Wukong.

+mobilny

+dobry w 1v1

+krytyki

+ściana, która blokuje AA i niektóre umiejętności, tj.: Ulti Fizza/Q Orianny/Q Ziggsa itp.

+doskok

+łatwa farma

+podrzucenie

+świetny w 1v1

+manaless

+shield

Opublikowano

To nie wiedziałem, że w silverze można coś mainować, aha, pozatym na wiekszym elo jest banowana/pickowana bardzo czesto, więc jak masz coś pisać to się kur*a zastanów, pls.

@topic ja tam Ci polecam Riven, bardzo moblina postać jesteś w stanie nią grać na midzie/topie, a nawet w jungli ;) powodzenia.

grzeczniej dzieciaku. Pozwoliłem Ci się odzywać do mnie takim tonem KUTASIE ?

Opublikowano

Jak to czytam odrazu mam na mysli riven ta postac nawet jak ma 0/4 i jest dobrze wyfarmiona potrafi zrobic quadre czy pente jak sie odpowiednio wbije w tf-a napisze ci pare plusow :)

+ dash + tarcza

+ stun

+ ulti do dobijania

+ ciezko jej uciec zlapac ja tez nie jest latwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...