Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z graniem przez Wi Fi.

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, wie ktoś może czemu na wi fi nie mogę grać w grę? Przeglądarka działa normalnie ale jak chcę zagrać, nie mogę połączyć się z serwerem. wcześniej, na innym wi fi działało, teraz na wi fi z fona mi nie działa  gra. prędkość intermetu jest szybka.

Opublikowano

Zadzwoń do operatora, lub zaloguj się na konto wifi, przeważnie jest to login:admin i haslo admin i tam zobacz, czy masz jakis port zablokowany i go zaznacz jako wyjątek i odblokuj.

Opublikowano

chodzi o metin2.pl? wszystko uruchamia się prawidłowo?

Tak, gra się patchuj3, ale mam błąd. Na innym wifi normalnie gram, ale jak chce wifi z fona, to mam błąd podczas łączenia.

# jak wpisuje w przeglądarce na telefonie 192.168.1.1 to nic się nie dzieje, ktoś wie co zrobić?

Opublikowano

Tak, gra się patchuj3, ale mam błąd. Na innym wifi normalnie gram, ale jak chce wifi z fona, to mam błąd podczas łączenia.

# jak wpisuje w przeglądarce na telefonie 192.168.1.1 to nic się nie dzieje, ktoś wie co zrobić?

Na telefonicznym wifi nie zalogujesz się, jest to chroniona sieć przed PC. Jak u mnie, mam to samo a jak pytałem w salonie, co zrobić to powiedzieli, że mają blokady przed PC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też mam wi-fi lecz nie sprawia mi on problemów z graniem raczej z wchodzeniem na większość stron. Polecam Ci zmienić w ustawieniach aby Twój komputer był głownym załącznikiem od neta. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...