Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowanie FIFA 14

LooxP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem chodzi o to że ja zawsze gram na klawiaturze i myszce. Mam swoją drużyne w fut i zawsze grałem tylko z komputerem (tryb jednego gracza) wczoraj chciałem sobie zagrać z ludźmi ,ponieważ stwierdziłem że mam już wystarczającą dobrą drużyne że chce zagrać i gdy wyszukuje mi już gracza wchodze do gry i mam sterownie klawiaturą wchodze w ustawienia i wybieram sterowanie : klawiatura + mysz lecz te ustawienie nie chca sie kompletnie zapisać i w kontroler w opcjach sterowanie pisze : kontroler 5 (nie można zmienić) i chciałbym rade jak grać online z sterowaniem mysz + klawiatura.

Zanim napisałem ten post znalazłem odp gdzie piszą że musze ją naprawić w origin lecz ja nie moge opcja napraw jest na szaro 

napiszcie co mam zrobić daje like wszystkim którzy pomoga

Opublikowano

spróbuj jak chcesz zmienić sterowanie wchodzić myszką a nie klawiatura do opcji ponieważ opcje można zmieniać tylko urządzeniem którym weszło się do menu

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

spróbuje i dam edit czy działa :) jeżeli nie to ostatecznie poradze sb np. na padzie 

@edit 

niestety nie da się gdy wchodze myszka to pisze że moge tylko zmienić ustawienia klawiatury czyli przyciski ale nie moge zmienić sterowania na mysz klaw a jak wchodze spacja to nie zapisuje ... szkoda bede musial nauczyc sie grac na padzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...